Bani-business-psihopati (1)Cine-l crede ăla-i papagal înaripat și colorat, cine pune botul ăla-i muflonul grupului ce mănâncă singur iarba vestejită de acasă, cine se uită în gura lui îi vede măselele stricate cu deosebite carii negru antracit și limba ascuțită precum a șarpelui.

Este el ipocritul de lângă noi, egoistul nemărginit de nicio unitate de măsură. Doar pentru simplul fapt că el este standardul în domeniu, îl îngăduim prin preajma noastră numai cu varză murată și borș acru. Este cel căruia îi pasă numai de bani, de banii făcuți în detrimentul vostru și al prieteniei ce vă leagă.

El calcă pas cu pas pe cadavre, mușcă din ele cu tot cu viermălăi, se cacă în drum și apoi te roagă decent să-l miroși tu, este cel care i-o trage mai întâi lui ta-su doar și doar pentru a se îmbogăți oricum.

Vrei să faci o afacere cu el, nu te băga, deoarece la un moment dat o să-ți bage cuțitul între omoplați, vrei să pleci cu el undeva, nu te băga, pentru că o sa întârzie, deoarece cuvântul lui este frunză-n vânt, vrei să discuți cu el, nu te băga, pentru că o sa se uite în ochii tăi și o să-ți spună baliverne, teorii de neluat în seamă și minciuni pe care nici el nu le va crede.
El este omul lor, al banilor !