Elena-Udrea-2081Ați auzit, ați citit ce s-a întâmplat aseară ? Toate ziarele vuiesc precum vântul ce suflă printre crăpăturile celulei, cu trimiși reporteri grămadă la gura wc-ului turcesc, pentru a ne aduce nouă vești proaspete din arestul capitalei. Chiar și șobolani dresați prin redacții având microfoane ascunse prin chiț-chiț-uri, ne vor delecta privirile avide de știri despre deținute fără sutien.

Apropo de sutien, numai și numai pe sursa mea știută și nu d’aia de 220 v cum au mai toți amărăștenii de ziariști, am aflat, de băiat isteț ce sunt, că-n arestul capitalei a fost mare chiloman. Petrecere în toată regula la care s-a lăsat cu friptane de berbecuț marinat făcute pe una din ușile celulei  la foc mic zile fripte. Cu băute de s-au luat pe după umeri și nu de gâturi, gardieni cu deținuți, ca-n vremurile bune de odinioară. Petrecere, unde, nelipsiții lăutari au cantat numai cântece de of amar și jalea ce va urma.

Tot pe sursă și nu m-am curentat, am aflat că toată petrecerea a fost sponsorizată de unul din gardieni, tip isteț și foarte incisiv în afaceri, gardian care a pus la vânzare pe tocmai.ro sutienul Elenei Udrea în carne și oase, alb și nevătămat și chiar cu urme de cremă de corp pe el. A luat bani, dă-l încolo ! Intrați pe pagina de facebook a arestului capitalei. Au postat acolo băieții ceva gen, mai așteptăm fete bogate !