imagesRăzboiul din Ucraina văzut la televizor arată ca dracu în durerea și suferința celor care trăiesc în acele zone trecute prin gloanțe și obuze. Cumplit să fii soldat într-un război al secolului 21, război creat și aprovizionat de oameni care pot decide soarta unor nevinovați culpabili doar pentru faptul ca s-au născut în acea zonă, în acea țară. Trist.

Un om, o soartă. Un om care, doar dintr-o comandă simplă te poate trimite pe tine sau îți poate implica copilul în război, un om cuprins de ură sau de niște ambiții prostești, căruia îi trebuie alimentat orgoliul cu sângele unor tineri care ar trebui singuri lăsați să-și aleagă drumul în viață, drumul liber în pace. Nu-mi place subiectul, cum nu-mi place razboiul, prin urmare, reacționez mai dur revoltat fiind de ceea ce văd prin mass media româneasca, cea plină de rahaturi  urât mirositoare.

Pseudoziaristi ce o ard cu războiul lor tot timpul și cu știri ce bagă în sperieți părinți și tineri de-a valma. Senzațional cât ne manipulează sentimentele acești farisei alergători după un like sau după o deschidere de asa zis articol, fantastic cât le-as zice una două, treișpe paișpe. Pentru știrile false pe care ni le tot indrugă zi de zi, cu repetiția prostului învățat să scoată bani din faptul ca ne-o aruncă nouă după un anumit stas învățat din știrile mondene.

O informație falsă despre război nu este egalul unei știri mondene. Asta-i clar! Aici ar trebui să facă diferența acești viteziști în goana lor după senzațional. Nu este de glumă cu așa subiect sensibil aducător de panică printre oameni. Războiul nu va începe dacă îi lăsăm în pace pe ruși, dar mai mult ca sigur nu pe teritoriul nostru. Nu văd rostul acestor mizerii, de aceea, zic cu furie. Să se ducă la dracu’ în cel mai mare faliment toate ziarele scrise sau virtuale care pun baza pe aceasta temă! Am zis!