udreaTu vei curăța pereții împreună cu băiatul ăla cu cascheta pe spate, să le dați bine a răzuială până la trei straturi sub tencuială, tu, simpaticule, lasă tu cătușele cu pulanul într-un colț și apucă-te să șmirgheluiești gratiile de la geam, pentru a le da după aceea cu straturi de vopsea, galbenă vreau !

Voi, hei, vă faceți că nu mă auziți ? Da, voi, treceți vă rog dincolo de ușă, scoteți-o din balamale și dați-o la fier vechi pentru a va reîntregi și voi salariul, amărâților, da, da, am făcut comandă de una nouă din stejar masiv cu interval pentru poștă și ușiță pentru mâncare, ultima modă de la Milano creat.

Așaaa, să vină meseriașii ! Bună băieții, în două zile și nu în 1001 de nopți, aș dori tapet pe peretele ăla de la geam, cu ăl chip frumos și eroic al Ecaterinei Teodoroiu, eroina noastră cu ea semăn dă-mă la naiba, pe celălalt perete din vest aș dori chipul Reginei Maria, regina românilor mult iubită, pe celălalt din est aș dori chipul Matei Hari, chip de spioancă perversă ce m-a inspirat întotdeauna în activitatea mea necunoscută publicului larg.

Acum, fiți foarte atenți, meseriași ! Vreau ca acel perete rămas liber, să fie zugrăvit în pictură renascentistă cu toate detaliile prinse în el, vreau chipul trădătoarei, urzitoarei, clevetitoarei, Anei Mariei Topoliceanu, deoarece vreau s-o scuip zilnic și nu numai seara la culcare. Pe jos, îmi doresc claaar, nu gresie că trage la cistită periculoasă, ci piatră de râu cu puf de gâscă inclusă, piatră în forma de inimi însângerate, lumină caldă din tavan și un deodorant de camera cu mirosul magazinelor din Paris.

De astea toate se vor ocupa meseriașii aici de fața, directorul și adjunctul arestului capitalei, s-a înțeles ?  Ca ultimă dorință, vă rog ca pe peretele exterior al celulei, să fie scris mare cu verdana : Free Elena !