1959426_469586493141318_1375683644_n-Copy

Bine ați venit la circ, dragii mei ! Eu sunt prezentatorul acestei seri de neuitat, aaaam să vă prezint în premiera mondială, numere de scamatorie, numere de fachirism, de dresaje și nuuuu în ultimul rând, de senzaționalele, fantasticele saaaaalturi mortale !

În primul rand, vi-l prezint pe inegalabilul Radu Tudor, zis și mingicarul de opinii, un comic care își schimbă măștile foarte des, un clovn amuzant îndrăgit de toți telespectatorii cu vârste cuprinse intre 4 si 6 ani, un comediant care urmează să se facă de ras așa cum o face de obicei.

Urmează să-și facă apariția în pași de muzică orientală, inepuizabilul fachir, Mircea Badea, zis și omul cu șpagatul între doua scaune diareice, unul dintre cei mai renumiți circari ai noștri. El este omul care poate să meargă, fără să simtă durere și remușcare, pe cioburile a 40-50 de sticle de șampanie, ca imediat după, să încerce un spectaculos număr de evadare dintr-o celulă având mâinile prinse în cătușe. Nu el, ci ta-su, mă !

Oameni buni, dragi spectatori, în zgomotul bătăilor de tobă, cârnați și fripturi, va apărea în fața dumneavoastră omul cu dresura animalelor sălbatice, inestimabilul în mâncat caca sălbatic, Mihaaaaai Gîdeaaa.

Un mare circar spunea că animalele sunt esența circului, de aceea, dresajul acestor animale sălbatice din Antena 3 este cel mai dificil de anticipat, ele schimbându-și purtarea mai mereu, în funcție de bășina trasă de stăpân. Leii acceptă un singur dresor, pe care ajung să îl considere un membru al grupului, ei devenind agresivi atunci când DNA-ul va încerca  să-i facă rău dresorului.

Saltul mortal a fost întotdeauna numărul de circ care a ținut spectatorii cu sufletul la gură. Prin urmare, vă rog să vă țineți respirația, deoarece, următorul circar cu numele de scenă Varanul Mafiot, va încerca să facă un salt mortal între dorința de a rămâne în pușcărie și riscul de a fi mâncat de angajați. Vă mulțumim pentru prezenta dumneavoastră alături de noi ! Cu speranța că ne vom revedea cu acești mari circari la Galele DNA circ&variete, vă doresc panem et circenses !