61552350

Noi , cei care vom sta acasă și nu triști că ne plecați către distracția cea mare, pe care chiar doriți s-o faceți lată astă seară întru fericirea voastră, vrem să vă susținem neîncetat, necondiționat, neîntortocheat, asta chiar dacă presimțim că o sa vă faceți de cap în dansuri care mai de care mai bătute hore și alea lascive în brațele vreunui musculos impotent. Ce să zic și eu ? Ai grijă, boss ! Vorba lui Moroșanu, adresată de noi, musculosului !

Noi, bărbații voștri, adunați în cel mai mare grup de pe facebook sub denumirea sugestivă Masculii ingăduitori, v-am lăsat libere ca pasărea cerului scrutând văzduhul în căutare de ce n-ați mai găsit în ultimul an trecut. V-am impulsionat ego-ul într-o aranjare simandicoasă a coafurii, a unghiilor cu gel sofisticat, a ținutei cât mai elegante pentru a băga alte cocoane în boală. Mda, în boala evaziunii modei de zi cu zi fără a putea fi criticate, v-am încurajat spre dezmăț calculat, încât doișpe noaptea să nu vă prindă acasă, vinul să nu fie cu apă și nici scaunul de cârciuma să nu va fie locul.

Noi bem în cinstea voastră liniștiți cum n-am făcut-o niciodată, cu un meci de fotbal italian la îndemână și cu telecomanda patria noastră între bărbie și gât, așa cum ne stă nouă bine. Vă iubim, distracție multă !