bani21_84584800Dacă ar fi să mă iau după istoricul avut de actuala putere de-a lungul ultimilor ani, prezentele atacuri, mai firave ce-i drept, având drept țintă DNA-ul, cred că au fost cumva premeditate și bine organizate în culise, luând în considerare că până și un „prestigios” ziarist american și-a permis, spre nemulțumirea noastră, să critice arestările singurei instituții în care mai avem încredere. Mai că-mi vine să-i strig americanului Da, salariul, cât e comisionul ?

Datorită faptului că, tot ce a însemnat politician corupt sau potent om de afaceri implicat în afaceri dubioase a început să umple camerele penitenciarelor, ci și datorită bătrânei doamne care a început să funcționeze, spre nemulțumirea unora, la capacitate neîndoielnic de corectă, i-a determinat pe unii, care au fost sau se simt vizați în anchete mai mult sau mai puțin celebre, să pună la cale mici diversiuni de denigrare a procurorilor DNA.

Dar cine ar fi diversioniștii aceștia de fapt? Normal, majoritatea ar fi din structura și anturajul PSD-ului, ca imediat după, să se situeze eternul partid de dreapta răsfirat în mai multe abrevieri și alianțe pierdute în vechi timpuri, partide care, din păcate, au adus pe scena politica puțini oameni cu adevărați integri.

Motivele implicării unor politicieni în defăimarea instituției pe care ne bazăm ca oameni corecți ai acestei țări, sunt absolut cunoscute și mult discutate , ele fiind susținute de o mass media avidă după senzaționalitate dar și de oameni simpli, mintea fiindu-le la plimbare pe câmpii, ce dau curs unor invitații de a șărui toate articolele de prost gust, cu atacuri la adresa celor pe care ar trebui de fapt să-i aprecieze fără drept de apel. Eu doar atât le-aș aminti ăstora. DNA-ul nu este al nostru, nici al vostru, ci al urmașilor noștri.