un-sut-in-fund-un-pas-inainte

La invitația grupului de inițiativă Bip, bip în gură pe toți anti-românii, din care cu plăcere fac parte, m-a vizitat un grup de politicieni unguri neaoși, unul de moldoveni sadea cu rădăcini rusești prin origini, și ceva alte grupuri de naționalități pe care nu pot să le sufăr nici când mă doare degetul mic de la piciorul stâng ( elvețienii, olandezii ).

Organizarea mea a fost impecabilă cu Ariel, am făcut ad-hoc un cerc literar unde le-am explicat la tablă toate expresiile din jargonul meu de cartier pe care le dețin mândru de mine, le-am desenat mare România așa cum este ea acum, asta ca sa înțeleagă cultura și intelectul lor minor, plus ceva înjurături cu trimitere la mama lor de acasă care-i așteaptă cu drag.

La prânz, cum frigiderul le era expresiv de gol, el schimonosindu-se în toate felurile posibile la mâncarea noastră tradițională, am purces la o masă bogată în toate cele, dar unde carnea a fost vedeta zilei, unde au înghițit tot, ca și cum în stepele lor nu văzuseră mâncare așa de bine gătită.

Într-un final, mulțumiți de primirea mea generoasă cu ceva praf în partea lor dorsală, i-am condus la aeroport urându-le numai bine printre dinții mei foarte necesari de albi pentru astfel de vizite. Le-am și compus o poezie de drag ce mi-au fost la inimioară. Ia ! Avion cu zborul lin, fără păsări, cer senin, sa cădeți frumos din soare, să vă prăbușiți în mare ! Sunt gazda bună? Așa că, abia aștept următorul lot de anti-români !