Daniela_Crudu

Daaaaaa! O mai știți pe aia mică de râdea mult? Asistenta! Cruduța, pe numele ei de scenă. Cică și-a vândut maimuța. Daaaaa! O creștea de mică, sărăcuța! Singurică s-a chinuit cu ea. Ca apoi, când s-a făcut mare, a început s-o închirieze la toți. Daaaa!

Băi, era atât de jucăușă,a naibii, că te făcea să râzi chiar când îți era lumea mai dragă, te gâdila peste tot, te excita, te zăpăcea, se dădea peste cap de trei ori încât să n-o prinzi chiar repede, avea, a naibii, așa de multe poziții, de ziceai că a crescut la circ și nu în pat la Cruduța!

Odată cu trecerea anilor, a mai îmbătrânit și ea, de maimuță zic, a început să facă figuri, să strâmbe din năsucul ei simpatic, că vrea mai mult, că-i prea ieftin colo, că-i prea sărăcie colo, că vrea numai în lux, puf cu păr zuluf, în elicopter, în mașini scumpe, gaze naturale și nu artificiale, ce mai, i-au crescut atât de mult pretențiile, încât Cruduța și-a zis cu tristețe în gând. O vând, dă-o la naiba, n-o mai pot ține! Așadar, Cruduța și-a vândut maimuța, daaaa, scriu și ăștia în ziare!