image006

Nu mă întrebați de unde titlul. Ce faceți când sexul scârțâie?

N-aveți nimic de făcut, ci doar să-i dați cu vaselină sau cu ulei de motor 15w40 rezistent la uzură, pentru că pistoanele țăcăne și iar păcăne. Asta în cazul în care aveți prin casa așa ceva. Dacă nu, fugiți repede la bucătărie în pielea goală, luați sticla de ulei din floarea soarelui din cămară și ungeți sănătos trupurile. Pentru ăștia mai simandicoși se poate utiliza fără grijă ulei de cactus. Atenție! Să nu fi rămas vreun țep prin sticla de plastic.

Să nu luați din cratiță ulei refolosit! O să aveți măreața surpriză ca motorul să se gripeze definitv, în dorința voastră de a forja puternic. Îmi pare rău să v-o spun, dar crema de mâini, frișca și mai ales strugurelul de buze nu sunt indicate deloc în scârțâieli de acest fel, scârțâieli trecute și în nomenclatorul de defecțiuni tipărit și editat acum 28 de ani, atunci când ați primit libertate la mișcare și emancipare maximă.

În cartea editată cu mare grijă imediat după revoluție, mai ales în urma „sexului” violent pe care l-au tras minerii cu bâtele pe cârca tuturor bucureștenilor, există interdicții severe la ungerea cu ulei lampant folosit în mine fără a utiliza mănuși antiacide și măști contra prafului. Așadar, ungeți cu spor și cu mare grijă! Trebuie să scârțâie și sexul uneori.