deal-v13995910212

Hălăduind astăzi după o lenjerie de pat, mi-au sărit în ochi mai să ma orbească, piese de piese, ca mai sus în poză una dintre ele în format 3D, lenjerii având imprimate în culori calde specificele junglei sălbatice și ogrăzii arhicunoscute, animale sălbatice și domestice cât să le mângâi blana de reale ce păreau. De la maimuța surprinsă în poză alergând din liană în liană cu urangutanul excitat urmărind-o cu limba atârnând coaja bananei, până la supremul junglei, leul regele sălbăticiilor însoțit de haremul de leoaice în călduri. Cald în junglă !

Frica mea că n-aș mai găsi în stoc lenjeria căutată, cea cu animale domestice, a fost în zadar, deoarece, am găsit-o pe minunată la ofertă, preț redus, tată ! Lenjerie în care, apar imprimate găinile din bătătura mergând țanțoș provocând cocoșelul pintenat la sprinturi de posesie, cât și poze, să le crezi adevărate nu alta, cu măgarul. Un domn, de altfel, care s-a cerut în poză doar bust, pentru a nu apărea în fața oamenilor la culcare cu ditamai dotarea pe cearceafuri.

Deci, aveți grijă în special la sălbăticie ! Când o să vă duceți să vă odihniți în noapte, luați-vă ochelarii 3D din sufragerie pentru a urmări în adevărata realitate toate întâmplările junglei, dar, aveți destulă grijă cum vă mișcați în pat spre nemulțumirea animalelor cu colți. S-ar putea să vă mănânce ! Să vă halească animalele imprimate în 3D, nu înainte să vă sperie în întuneric precum zombii în filmele de groază, să vă lege de pat în cătușe de oțel trăgându-vă carnea de pe oase, ca apoi, să vă lase atârnând cu privirea în tavan la lustra plină de sânge. Eu am vrut să-mi cumpăr o lenjerie d’asta. Acum m-am răzgândit.