harta-tur-ciclist-01

http://asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta/

În perioada 23 aprilie – 3 mai 2015  va avea loc, alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, campionul național Alex Ciocan și cicliști pasionați din mediul de business, un tur ciclist caritabil denumit ” Cărțile copilăriei pe bicicletă”

Se va străbate România, din Sighetu Marmației până în Constanța, pentru a promova cititul și sportul, dar și pentru a strânge fondurile necesare unor donații de carte și înființări de cluburi de lectură „Cărțile copilăriei” în mediile defavorizate.

Se vor traversa 13 județe în care se vor organiza evenimente speciale cu ajutorul comunității locale în orașele: Sighetu Marmației, Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, CĂLĂRAȘI, Constanța.

Pentru ziarele locale :

Vrei să ajuți la promovarea unei vieți sănătoase, prin sport și lectură?

Invită-ți prietenii la evenimentul special creat pe pagina de Facebook și ajută la răspândirea veștii proiectului în rândul comunităților locale !

Scrie la adresa cartilecopilariei@curteaveche.ro și ți se va  trimite kitul de presă ce conține: comunicat de presă, declarații, afiș, bannere online și alte materiale de comunicare a evenimentului.

Hai, puteți participa, călărășeni !