AfisSuspendare-510x364

Nuuu, că m-am enervat și fac ce-a făcut tata. A plecat acasă. Nuuuu, că mă oftică ăștia care o dau pe acuze către cei de la antifraudă, organul, băi, pus cu verificări drastice pe evazioniștii ăștia corecți, de altfel, spre nemernicia noastră, a tuturor celor care ne plătim corect și cinstit taxele în țara asta.

Nu am avut niciodată sânge în instalație să-mi deschid o afacere, bravo acelora care o fac și tot respectul de care dau eu dovadă la ora asta, cinste lor în a-și administra traiul de zi cu zi spre unul mai înfloritor și mai de viță nobilă. Totuși, asta-i viața în România, cu taxe nenumărate fără număr să nu le trăiască familia celor care le-au atașat vieții noastre. Cu șpăgi doldora oferite inspectorilor nenumărați. Cu instituții ale statului puse pe căpătuială, care cerșesc în nesimțire pe la uși de magazine, depozite, restaurante, cerșeală aprobată tacit și de administratorul păgubit, care, de altfel, era extrem de corect în contabilitate ( vax albina), cât și cu șefii controlorului cu care făceau bara-bara la sfârșitul zilei după o zi “fructuoasă” de muncă.

Acum, guvernul ăsta socialist aflat la putere, a aprobat o lege extrem de liberală, care va cuprinde noul cod de procedură fiscală, în cadrul căreia se regăsește și controlul antifraudă. Motivat de faptul că această procedură reprezintă tot o procedură de control fiscal, cu verificare efectuată de inspectori tineri care sunt numiți incoruptibili, printr-un control care a dat peste cap toată lumea bună a evazioniștilor, de la ai bucureșteni care nu văzuseră în viața lor o inspecție pe bune fără a da eterna șpagă, până la buticarul din colțul blocului care nici nu avea casă de marcat, guvernul îi vrea corecți pe afaceriști.

Măsura este șoc, într-adevăr ! O să li se oprească respirația administratorilor de orice, atunci când vor auzi că pentru 50 de lei plus în casă, ăia vor dori, conform legii, să le închidă afacerea. Trebuie ca ei să se obișnuiască și să înțeleagă faptul, că fără astfel de măsuri drastice, ceilalți corecți donatori la stat, vor fi singurii acționari la supraviețuirea bugetului țării ăsteia atât de amărâte. Așa că, relax, antifrauda e printre noi !