2758-wensley caine salvat de la incinerare

Sunt Mimi, draga de mine cățelușa aurie de la scara ham 3, sunt scumpă de mă gâdi-gâdi voi pe mine numai sub codița mea micuță, micuță. Mă drăgălește toată lumea iubitoare de animăluțe drăgălașe și simpăticuțe. Mai puțin copiii unuia ce stă la etajul trei, pe care i-am mușcat cu dințișorii mei albi ca laptele Albalact, mai deloc o cucoană ce locuiește la etajul 4, căreia i-am ștanțat poșeta Luis și am înhățat-o așa silențios de gamba ei fină, proaspăt epilată.

Nu am dușmani inocenta de mine, mai deloc, pentru că sunt o maidaneză de oraș cu cercel la ureche. Totuși, simt sincer în urina mea chanel 5, că un locatar mă urăște tare de tot din toți rărunchii lui de potrivnic. De aceea, îl urmăresc mai tot timpul fiind în gardă mai mereu cu urechile ciulite. Chiar i-am și văzut numele nenorocitului pe ușă, îl cheamă Optimistul. Ce nume de caca de câine !

Nu pot manca și eu un osuleț dulce iute acrișor dat în dar de baba puțin sclerozată iubitoare de gingașe animale, babă ce mă striga Alba ca Zăpada, nu pot să mănânc și un biscuițel mic aruncat cu sinceritate de două puștoaice ce mă simpatizează drăgastos cu apelativul pufușenie mică mumumu, nu pot să-mi trăiesc viața mea de nevinovată ce sunt, din cauza ăstuia menționat mai sus. Un dușman al cățeilor ! Ăsta-i oful meu, drept pentru care, am apelat la înduioșarea și sensibilitatea voastră. Vă pupă cățelușa Mimi ( nu sunt eu în poză, e la oha ), 60 kg greutate, mușchi de oțel, dinți carnivori ! Mua, țuc dulce !