f85484132b724948b74fc2171ba413ad

Politicienii pot fi canonizați ? Sau pot ajunge sfinți ? De ce nu !? La câți se ploconesc în fața lor prin dați-vă vouă și mai puțin nouă, ar merge de-o coroană d-aia aurito sfințito pietruito pe capul lor. Înaltul mare prelat Pontaxu Plagiator de Bucur preaînalțimea sa, prealuminatul Basecsu de la Euxinus Preasfinţitul Episcop de Agigea port, dar și în cadrul Sfintei Liturghii din opoziție, la momentul liturgic potrivit, inaltpreasfinţitul Ioan Iohanis (românește), pagina de aur a internetului fericit și nu prea sfințit din eparhia Sibiului.

Deja se aude prin târg și luați aminte de la slujitorul Domnului din Pipera, mare zugrăvit în culori calde pe diverși pereți în uleiuri binecuvântate pe la Athos, fără Porthos și Aramis, că Becali oferă meditații gratuite politicienilor români, cam cum și-ar dori măriile lor să se lase pictați, în ce poziție cât să cadă lumina fericirii pe ei, să nu stea în umbra altora mai săraci, și nici în poziția statică nefirească de ploconire a oamenilor de rând.

Fiecare după posibilități, le-ar zice profesorul într-o clipă de mărinimie sufletească, unii poate și-ar dori cu aura pe cap în neatingerea lor de către justiția cea păgână, poate unii ar vrea aripi de înger, zboară politicianule zboară, poate unii se vor pictați în ulei de aur renascentist strâns la seifuri pentru fresca cea de pe urmă sau poate se vor pictați în eternitatea funcției prezente .

La ei putem să ne închinăm de ceva timp încoace și chiar avem posibilitatea de a-i așeza strategic la răsăritul dormitorului, pentru a-i pupa, cine dorește, sau de a-i scuipa, cine poftește. Să fim binecuvântați, noi, credincioși ai politicii românești !