350a65778fb84a48b8d49a3360df247b

Îl știți pe Scandal, fratele Gălăgiei din clanul Bălăcăria ? Ăl cu fruntea lucie lucitoare pe un cap cât al lui Stoicikov de mare, ăl cu ceafa lată și cu numele tatălui tatuat pe el într-o chirilică de baltă, ăl cu Merțanul în dotare și cu cd-playerul dat la maxim în ascultarea urechilor lui de mahăr a unor manele îngăduitoare deliciului său. Îl știți ?

Cicăăă, Scandal ăsta face ravagii prin ziare. Îi provoacă pe toți feisbuciștii să se bălăcărească neaoș între ei, așa, ca la ușa redacției în care, mai toți provocatorii de pe acolo se țin cu mâinile de burtă atunci când citesc toate prostiile și inepțiile eructate de meseriași în dat cu părerea. Scandal mănâncă uneori căcat printre politicieni. Daaa ! I-a învățat și p’ăia de pe acolo să se murdărească între ei, ba pe haine, ba la gură. Scandalagiul ăsta poate să transforme, doar pocnind din degetele-i groase, orice om civilizat într-un mârlan cu șapte clase sociale lipsă la diplomă, să-l facă pe domnul rasat pur sânge dâmbovițean, când pe față, când pe dos, în cea mai mare penală de pe centură.

Daaaa ! Da‘ toata lumea îl place atât de mult în toată splendoarea lui, încât este invitat zilnic pe la emisiuni TV, unde moderatoare conțopiste trase cam la indigo îl provoacă la îmbârligat invitații de prin studiouri. Este purtat întotdeauna pe brațe pe oriunde se găsește un teren mai slab în articularea unei certe, mică sau înverșunată, sau chiar a unei bătăi în toată puterea cuvântului plăcută ochiului vânăt și mâinii fracturate.

Și noi îl agream pe Scandal, este al dracu’ de simpatic și chiar plăcut dorinței noastre de senzații tari. Îi dăm sa mănânce zilnic numai mâncărică sofisticată subiecte pe măsură, îl aprovizionăm ca la cartea de bucate cu mâncăruri tradiționale de factură îndoielnică, pentru a-l crește cât mai mare, cât mai voinic, cât mai special. Pentru că, ne dorim să trăiască mult, pentru că ne place, ne place, place, place, place !