f29c104b060649c0a4cc4eab1e15ba8d

Cabinet Medical Individual Bacău vinde listă pacienți. Preț 20.000 de euro negociabil

Citind asta, m-am crucit de patru ori ! Știu, era normal de trei ori, dar la așa bazaconie trebuie să te crucești de câte ori vrei, este liber la minunății luate de pe piața românească a tembelismului, la fel cum este și anunțul acestui cabinet individual păstorit de cineva, ca doar n-a făcut cabinetul anunțul. Pe mine, să spun sincer, mă captivează oferta ca și cum mi-ar fi venit mănușă sanitară. Pentru că se dă ieftin, fraților, gândind că un medic are minim 3000 de persoane posibil bolnave în portofoliu, aceștia din urmă putând fi manipulați așa cum dorește stetoscopul doctorului respectiv.

Pe mine mă interesează și prin prisma faptului că pot face o bișniță adevărată cu pacienții, săracii de ei, că nu știu încă ce-i așteaptă ! Pot negocia prețul în funcție de calitățile fiecărei persoane în parte, de studiile ei, ținând cont că alea titrate se dau mai scump pe piața liberă. De asemenea, pensionarii sunt scoși la ofertă, acordându-se chiar și discount la trei luați grămadă. Făcând un calcul simplu și fiind venit din afara sistemului în care totul nu este alb imaculat, așa cum ar trebui să fie de altfel, mă aștept ca la afacerea asta să câștig dublu, în funcție de oportunitățile deschise oricărui întreprinzător.

De aceea, m-am gândit, mărinimos de fire cum sunt, să fac cunoștință cu fiecare pacient în parte, pentru a-l impulsiona din vorbe să fie vesel, rosu în obraji, plin de viață, dornic de schimbare a sănătății lui fizice, în avantajul ambelor părți. Deci, cumpăr pacienți, tranzacționez pacienți.