c339714cb320400a9b5e6ab8855b763a

Admirând jocul sportivilor, ba chiar implicându-mă cu toate simțurile în desfășurarea lui, am constatat plin de uimire că, nu poți privi cu plăcere un meci de tenis, dacă pe scaunele din spatele tău se așează, pline de vervă în socializare, trei tipe dornice de schimbat impresii care mai de care mai astrologice. Să nu credeți că ele erau interesate de backendul respectivului tenisman sau de acuratețea în joc a celuilalt, chiar nu, de fapt, ele erau pornite pe modul can-canistic de abordare al jucătorilor și pe zodia lor stelară, adevărată creatoare de caractere a sportului alb. În felul ăsta se hlizeau a adevăr fetele din cârca mea .

Și așa am aflat în ce zodie este jucătorul tehnic din stânga privirii mele, că berbec fiind, nu te poți încrede deloc în el, cu toate că-i frumușel, al naibii ! Că nu este deloc pe placul fetelor, pentru că zodia lui de berbec îl va determina să se căsătorească de mai multe ori, nepregetând deloc în acest sens. Am aflat despre celălalt că este un taur pervers și cam bătrân de altfel, că se mișcă greoi pe teren, cu toate că băiatul conducea și era al naibii de vivace în mișcări. Că taurii ăștia sunt infideli și numai Șharapova știe prin câte a trecut cu bulgarul Dimitrov pe post de prieten născut în aceasta zodie păcătoasă genului sensibil.

Da’ ce? Credeți că Federer este un jucător fenomenal? Nici gând. Fetele au depus urechilor mele un întreg catastif de dovezi la cunoștință. Că Federer este un leu căpos cu privirea rece ca gheața, că nu se uită deloc la soția lui atunci când îl aplaudă frenetic din tribună, și chiar că-i insensibil sentimental în relație, nebăgând-o în seamă în pauzele dintre seturi.

După ce-am ascultat surprins neplăcut și părerea astrologică despre Nadal, în a cărui zodie compromisurile de natură stelară se regăsesc cu greu printre pământence, m-am decis să plec. Nu înainte să mai aud de brunetul ăla focos numai tenisman nu ar fi cu mușchii ăia de halterofil pe el, ba chiar c-ar transpira abundent conform gemenilor născuți în Iunie pe 3. După toate astea, m-am ridicat grăbit către un chioșc, de unde mi-am recuperat printr-o sticlă de bere rece părerile bune despre sportivi. C-așa-i în tenis, femeile știu totul, astrologic vorbind !