541573_618678301480916_1597399849_n

Fusesem amândoi la un concert rock de mare calitate, unde ne zbenguisem gâturile în toate direcțiile posibile întru plăcerea noastră de mari admiratori ai muzicii de calitate. Eram euforici și, numai împrăștierea spectatorilor care încotro, ne-au făcut să realizam că totul se terminase după doua ore de spectacol cum nici nu visasem vreodată. Eram acolo uitându-ne din când în când unul la celalalt, gândind că trebuie să mai trăim o singură dată ultima melodie ce ne-a scos din minți, trebuia doar să ne punem căștile pe urechi, alea adevărate cumpărate de la QuickMobile www.quickmobile.ro și să dăm play.  A trebuit într-un final să ne despărțim, lăsându-mă cu privirea după motocicleta-i de care era atât de mândru, a trebuit să fac cale întoarsă spre casa gândind la clipele minunate pe care le petrecusem împreună.

M-a sunat a doua zi puțin cam trist, spunându-mi că și-a pierdut telefonul aseară în învălmășeala creată de admiratorii rockului. Nu trebuie să-mi fac probleme, mi-a zis detașat știind că are undeva niște bani puși deoparte. Voia să-și cumpere altul nou de la QuickMobile în Profitshare http://profitshare.ro/advertiseri/quickmobile, de pe urma căruia scosese ceva bani de cheltuială, bani de care nu-mi spusese nimic, nimic.

Ei, ce zici ? Mă întrebă bucuros, înțelegând că muțenia mea de uimire făcea referire la modul lui în se descurca singur într-un oraș precum Bucureștiul. Ei ce zici dacă îmi cumpăr telefonul de pe același site de la care avem căștile, ăla adevarat în care, portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium ? Continuă el cu aviditate în așteptarea răspunsului meu pozitiv.

Stai să-ți citesc ce scriu ăștia pe site, cică QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux, ce zici, te-am convins ? Am zis doar un DA hotărât simțindu-i bucuria în glas atunci când mi-a zis în graba-i de tânăr nerăbdător. Salut, bătrâne !