179b3d4ef7e94e7497356f719b42c292

Cum în România numărul pensionarilor a depășit numărul copiilor, autoritățile locale s-au gândit să le asigure cât mai multe locuri de cazare primilor, prin înființarea unui al 7-lea cimitir, norocos al naibii, știindu-se că numărul respectiv este unul ce aduce fericire spirituală printre anumiți oameni și bucurie materială pentru alții ( nu vreau să nominalizez, că-i tare păcat ), să-mi fie cu iertare.

Cum maternitatea actuală este îndeajuns de mărinimoasă în locuri, ea fiind dotată după ultimile răcnete în materie de nașteri, cum spitalul, din care face parte cu mândrie ți maternitatea, este modernizat cap coadă de nici nu mai știm cum să lăudam autoritățile locale, cum biserici s-au construit în draci, de se închină lumea într-una mergând pe stradă dând din una, într-alta, m-aș întreba retoric, cam ce ne-a mai rămas de construit ? Ghici ? Cine ghicește îi ofer ca premiu o împărtășanie pentru iertarea păcatelor de care vreau să scap și eu în veacul vecilor, amin !

Un cimitir arătos după soare apune, în care, fiecare locatar să se simtă în largul lui prin alocare de metri pătrați în plus, unul după care să se ghideze în afaceri fiecare preot pe barba lui, așa cum știe el mai bine în ghidarea enoriașilor bătrâni către locuri cât mai central poziționate, un cimitir care să ne acopere cererea atât de ofertantă dată de Dumnezeu.  Deci, titlu mare : Autoritatea locală și cele 7 cimitire.