d84a6b9add164a7e83f6105ffa565f70

Cică e nasoală rău de tot dacă vă lingeți cu al vostru cățel în pat și nu pe marginea lui, că-i vai de capul vostru dacă veți lua toate bolile pământului de la Adam încoa’, de niciun veterinar nu vă va vindeca de ele în veci și vecilor amin. De ce veterinar și nu un doctor umanist ( știu, știu, nu-mi faceți observație ) ?

Pentru că veterinarul știe bolile animalelor de-a fir a păr lins și cârlionțat, de la limbrici până la tenie și de la râie până la turbare. Vedeți ? Și oamenii au bolile astea și le poartă pe strasse mai ceva ca un animal, mândri nevoie mare de un limbric sadea luat de la mama lui, de o turbare arătoasă purtată cu o geantă asortată sau cu o pălărie în ton cu vremea, ho nebunilor, că toți suntem turbați în fond și la urma urmei !

Mai sunt și alte boli animalice, cățelandrice, care se pot lua dacă stați botic în botic cu al vostru al dracului de simpatic patruped. De exemplu, vă puteți îmbolnăvi de râie, când te mănâncă, te mănâncă, frate, și când te mănâncă trebuie să te scarpini. Sau de jigodism, ca mine de altfel, care, d’abia m-am tratat purtat fiind pe la diverse clinici de specialitate într-o  dorința  de a mă vindeca în cele din urmă.

Sau poate exista riscul să vă îmbolnăviți de lins excesiv, știindu-se faptul că, stresul și oboseala pot cauza un astfel comportament deviant. Prin urmare, dacă veți compara comportamentul uman cu cel canin, veți observa că începeți să vă lingeți șeful prea mult, înseamnă că aveți grave probleme de sănătate, probleme specifice doar câinilor și acelor oameni care nu știu să stea departe de ei. Deci, aveți mare grijă când luați câinele cu voi în pat ! S-ar putea să se îmbolnăvească câinele de la voi ! Mare grijă !