f5b06db04f114d03931197ad1dc1f763

Bă, să vă spun drept fără ocolișuri, așaaa, din ce-am mai citit și eu una alta prin ziare, politicieni hoți există la greu, se știeeeee, politicieni corupți, să le trăiască familiile, sunt din destul, se cunoașteeeee, politicieni cu amante tinere puse pe căpătuială și trai bun, e plină România de la puncte cardinale pana la vărsare. Dar, să-mi fie cu iertare din neștiință, de politicieni geloși n-am mai auzit fie-mi timpanul de ocară și nici de subversivi polițiști comunitari puși sub acoperire la colțuri de blocuri sau prin paturi făcând probă la scârțâieli, asta așa, pentru a anticipa cât mai apropiat de realitate zgomotul făcut de patul din dotarea hotelului.

Aloo !, ar suna Nichita la recepție, alooo, băăă, da voi sunteți prosti ? Vreau ca imediat să schimbați patul din camera Z, c-am înțeles că apartamentul N este ocupat de vărul meu mare golan și ăla. Vreau ca imediat să-mi trageți o saltea Dormeo, d-aia silențioasă și nu zgomotoasă, să aibă marșarier să salte în timp ce eu mă apăs pentru o contră cât mai bună. S-a înțeles ?, ar încheia primarul ordinul oferit cu răsteală, spre crăcănarea de frică a angajaților hotelului respectiv.

C-a înnebunit primarul, hai că poate îl băgăm la Socola și-i trece gelozia mai repede decât ne-am aștepta, cunoscând faptul că, mulți nebuni știu pe de rost scăpatul săpunului la dușurile instituției de reabilitare nervoasă. Dar ce ne facem cu amanta lui ? Aia care s-a trezit de puțin timp ca să-l reclame pe primar pe la una pe la alta, precum că ăla o bate și n-o lasă în pace să-și trăiască viața, pentru că ea, sărăcuța, vrea să-și întemeieze o familie și alde d’astea mai lumești de oameni obișnuiți.

Sanchi, ar zice unii, vrăjeală, ar zice alții, nu-i cumva cam târziu, draguța ? Să te credem ? Aș zice eu mare pișicher, gândindu-mă la faptul că, respectiva Samson aflase din alte surse că-i va cădea „guvernul” iubitului ei, și implicit traiul ei de huzur pe care îl ducea sponsorizată fiind ! Până la urmă, să fie la ei acolo, la ieșeni, că ei au crezut în panarama lor de primar, noi ăștialalți doar să cârcotim, ca doar ne place șoarma cu de toate ! S-o facem !