598deebf7fb74cb793823151d9b7319b

Eu sunt celebrul și totuși, ultimul arest din țara asta prin amărăciunea mea spusă tuturor vouă, cei care mă dați la știri mai pe la final de telejurnal. De aceea, sunt trist și totuși vesel ca măștile alea de pe la teatru când, de ce râde mama când îi curg lacrimi pe obraji ?, eu sunt și v-o spun așa pe șleau, direct și-n fața voastră de călăi ai știrilor importante de acest gen, eu sunt arestul la domiciliu mândru de mine în toate cele.

Aaa ? Ce mai aveți de spus ? Toți veniți la mine până la urmă, băieții, cu microfoanele voastre din pluș. Toți ăștia cu ziarele pline de știri care mai de care mai pompoase, așa că, de acum înainte, vă spun sincer și fără echivoc, c-am să pun taxă pe fiecare interviu pe care o să-l dau la emiterea unei sentințe de politician corupt către adresa mea din strada Speranței la parter.

Ce arest preventiv, ce arest fără cătușe oferit de psd-iști ca un cadou lor înșiși !? Eu sunt celebru astăzi și voi fi și de acum încolo, fără vrajeală, caterincă. Pentru că eu pot oferi fără discriminare toate condițiile cerute de anchetați, de la sală de scris pentru reducerea viitoarei pedepse, la ob-uri și hârtie igienica cu floricele, paturi calde din puf de cămilă pentru cârca lor bătută de recele celulelor, până la sala de popice și teren de tenis cu tot cu zgura aferentă. Sunt fericit și o duc bine, pentru că Udrea m-a ales pe mine !