82e16002e5d54fc788a65f60d62d4b10

Cum să scape bărbații de sforăit în cinci pași, zic astea într-o revistă de femei, sic ! Dar ele sunt nebune de-a dreptul, și nici nu știu valoarea sforăitului pe piața de somn atât de bătută de criza asta mondială, criză provocată de stresul nebun ce-i dorește rău somnului. Sunt inconștiente cu adevărat ! De sforăit nu vrei să scapi, nici dacă ai vedea-o pe parteneră agățată de lustră în semn de protest față de căpoșenia ta în a dormi cu fața în sus și cu gura căscată în niște zgomote dureroase urechii.

Ele sunt razna de tot, neștiind că sforăitul oferă vise de acțiune frumoase pline de dragoste, până când, ea te înghiontește fără jenă în niște coaste sensibile, determinându-te să uiți de poziția în care voiai sa prinzi fluturi cu gura deschisă, ca imediat după, să te întorci pe o parte mormăindu-ți supărarea. Da’ de ce să scăpăm noi, bărbații, de sforăit ? De ce ?

Ele nu pot să-și bage dopuri în urechi, mai ales că se găsesc pe toate cărările și potecile bătătorite din farmacii ? De ce să pierdem în scurt timp ce am dobândit în atâția ani de chin prin muncă asiduă și mâini muncite cu ziua ? De ce să pierdem noi ce am colecționat în anii noștri de glorie, în care burta ne crește adunând pe artere mici echipe de colesterol, care știu și pot ajuta sforăitul să ne ofere clipe de neuitat în noapte ?

Și acum, da bine, mă ! Vin niște simpatice ziariste cu ideile lor preconcepute despre posibilități și soluții găsite prin dormitoarele lor pline de decibeli în noapte, că să ne dea lecții despre cum și în ce fel sa domesticim sforăitul. Terminați, vă rog ! Alt subiect n-ați găsit ?  Da, fetelor, sforăitul nu este o boală, ci este un dar, un dar divin oferit bărbatului de El, ca ultimă soluție de a se răzbuna pe femeie fără să conștientizeze. Altfel, i-ar fi frică. Așadar, nu vă băgați unde nu cunoașteți, da ?