2aa68639aee44316bfe4f5547cf988b4 (1)

Chiar nu, chiar nu voiam să zic nimic de Elena Udrea și de faptul c-a ieșit așa cum a ieșit de la mititica. Răvășită la păr inspirând milă d’aia sensibilă producătorilor de șampon și tuturor hair-stylistilor ce s-au constituit într-o asociație de ajutorare a sărmanei blonde. Chiar nu voiam să o mai ating cu un cuvânt, ca nu cumva să-i deranjez mulțumirile curgătoare către unii întotdeauna apropiați sau către alții mai noi, după cum bate vântul ăsta de primăvară printre antene și antenuțe schimbate spre alianțe numai de ea gândite la răcoarea-i bine meritată.

Dar nu, ea m-a determinat să ma întorc ca la Ploiești, deoarece, a apărut primul mesaj al Elenei, necodat și spus așa cu tupeu către noi, mari haplea de știri care mai de care mai diverse. Așadar, primul mesaj spus mai ștințifico fantastico cât să ne ducă printre stele și să ne lase părăsiți acolo. Am uitat în ce direcție se învârte robinetul dușului, le zice bini di tăt Elena Udrea în fața camerelor de luat vederi, în timp ce, doi hăndrălăi de cameramani sar repede într-o oferire a capacității lor intelectuale în a-i oferi cunoștințele necesare deschiderii robinetului de la duș. Am uitat sa vorbesc la telefon, continuă blonda văicărindu-se, din ochii ei nemachiați curgând spre noi o vrăjeală mai mare ca gândacii care-i ieșeau noaptea din wc-ul turcesc atât de mediatizat, încât turcii au devenit invidioși pe aroganța noastră de eterni dotați.

Terminând de citit știrile de mai sus, constatând neuimit că fata are nevoie de puțină singurătate pentru a-și pune ordine în vrăjeli, mi-am dus picioarele într-o răscrăcănare relaxantă pe sub masă, așteptând inevitabilul. Și el s-a produs inerent ca pasărea în vânt planând, s-a produs fără regie atunci când, draga de ea a ieșit iar către noi cu al doilea mesaj, piesă de comedie în șapte mesaje regizată prost cu zmeura de aur în direct fără resentimente dată.

Voi face plângere la CEDO, la Comisia Europeana a Clovnilor, la festivalul de circ de la Monte Carlo, voi trimite o scrisoare deschisă lui David Blaine, pentru a mi se recunoaște statul de mare profesionistă în iluzia realității. Și pentru condițiile din pușcării de asemenea, acolo unde șobolanii se bucură de fondul de ten al femeilor fără cea mai mică nerușinare, ei înghițind până și ob-urile noi nouțe cumpărate și refolosite de femei de la una la alta, s-ar plânge Udrea iar și iar, uitând ca de la poșetă la pantofii de firmă, că păpa fără nerușinare banii românilor pe la Parise, Londre și alte city-uri de lux, bani poate șmangliți din niște fonduri ce puteau merge către modernizarea pușcăriilor atât de hulite acum în ceasul târziu al ajunsului de cuțit la os.

Am rămas însărcinată în pușcărie, daaaa, vă rog să ma credeți ! A intrat peste mine un gardian nesătul trimis de un interlop celebru să-mi facă rău și poate bine, am făcut hernie de disc tot mutând paturile alea grele metalice din plumb făcute, ar zice ea dând ochii peste cap. Am coșmaruri cum mă părăsește Trăienel, acum când tocmai ce nu l-am dat în gât, crezând în el că va face presiune pe procurori cu declarații nasoale justiției libere. D’alea cu pumnul înainte cum numai el știe să le zică. M-am îngrășat cinci kilograme  de la mesele îndestulătoare, dă-mă naibii, că grețoase erau și chiar am făcut ceva mușchi la limbă, pentru a vă arăta vouă tuturor cât sunt de meseriașă în gură, ar fi al treilea mesaj al Elenei Udrea către ziariștii cu microfoanele atârnându-le pe caldarâm a curiozitate.

Săturându-mă de primele trei mesaje care, ineluctabil, nu le va face bine nervilor citindu-le iar și iar, săturându-mă a lehamite de prostii debitate pentru a ne duce cu zăhărelul în combinații de-a dreptul halucinogene, vă las pe voi să căutați celelalte patru mesaje către români, prin care, blonda cea dotată în actorie prost efectuată își dorește aburirea noastră cu trimitere către realizarea unui scop al ei bine ascuns imaginației noastre. Deci, spor la citit !

foto baricada wordpress.com