1b37d5c8c2fe4c898260339813979c0b

Nicicând nu mi-am dorit mai mult și nici nu mi-am imaginat atât de des, cam cum ar fi să fiu un supraom oferit mie cadou de mama natură în generozitatea-i unică. Cu invizibilitate sută la sută să nu mă vadă nici dracu, mă-sa și cu ta-su, ăi de le văd pe toate fără discriminare, cu forță îndeajuns de multă, încât s-o simt că-mi curge prin vene dându-mi puterea aia pe care s-o țin în hățuri. Hooo, tăticu, dar pe care s-o dau la mușcat fără prea multă vâlvă prin târg, în secret ușor și pe burtă. Nicicând nu m-am visat mai mult un Omul Păianjen agățător de pereți al mârșăviilor de orice fel,  sau un Superman-ul zburător a toate ce-mi fac zilele cenușii.

Este că v-ați visat uneori ca mine, un supraom cu puterii de orice fel, fără număr ? Să vi le puneți în practică atunci când prin fața ochilor v-a căzut o știre, prin care vi se dezvăluie ochilor o mârșăvie a unui senator gen modificarea codului penal, sau o informație, precum că, prin pădurile țării se fac mânării cu tăieri ilegale de lemn romanesc ?

Este adevărat că aveți momente când vă spuneți în gând, ah, de-as avea o putere, ce le-aș face !, atunci când aflați de pe la TV că un politician anume, corupt până-n măduva oaselor, își dorește pensie specială pentru zilele lui negre de bătrânețe, diferite, va dați seama, de a altui român ? Sau că un altul se dorește stăpânul absolut al taxelor impuse pe metru pătrat al pielii de om normal pe care și-o vrea jupuită ca trofeu ?

Dă-mi  o putere, natură, să pot să-l iau pe Ponta de urechi între două castane invizibile, de mine oferite cu năduf, el să se uite ca prostul în sus și să nu-și dea seama de unde vin ! Să pot să-l târăsc pe patronul celor Holzindustrie prin căcat de urs și cerb carpatin, să-l bag acolo cu nasul pentru a se sătura de defrișat ilegal păduri în România, să-l las să stea în cur buimac de uimire neștiind ce i se întâmplă, după care, să-i ofer un pumn de oțel prin explozie termonucleară și să-l arunc direct în patul lui făcut din lemn de stejar romanesc !

Lasă-mă, natură, să-l pot lua palme pe acel politician care a propus diminuarea rolului DNA în societatea românească, să-l duc în zbor la un duș de pușcărie unde scăpatul săpunului pe jos și cururile goale sunt la ele acasă, să-l iau crăcănat de admirație să-l așez pe burtă în scaunul de la parlament, mut de senzaționalul ce i s-a întâmplat !

Oferă-mi, natură, oferă-mi bucuria de a le șterge averile câștigate ilegal, tuturor corupților, borfașilor care ne conduc, acelora care ne-au pus în cârcă taxe cât să ne cocoșeze, acelor ziariști condamnați, dar care se dau lideri de opinie, acelor moguli care s-au îmbogățit diminuându-ne inteligența, du-mă acolo să pot intra în bănci având meseria de hacker în buzunarul de la piept, întru ștergerea tuturor conturilor lor secrete, să mă înalț în spațiu și să las să cada bani din cer ! Pentru muritorii de rând, pentru toți ăștia obișnuiți. Dă-mi putere, natură !