0cd08ecadb5c48c7a00ee97975d65715

Bine ați venit la circ, dragii mei ! Eu sunt prezentatorul acestei seri de neuitat, drept pentru care, am să vă prezint în premieră mondială, numere de scamatorie, numere de fachirism, de dresuri ( a nu se înțelege dresaje) și nuuuu în ultimul rând, senzaționalele, fantasticele, unicele, saaaaaalturi mortale.

În primul rând, vi-l prezint pe Tăriceanu (PLR, și nu PLM ), zis mingicarul de opinii idiot scoase pe gură, ocrotitorul show-urilor de prost gust, omul cu zâmbetul tâmp pe față, cel care a cheltuit agoniseala circului pe vremea când era prim ministru, un comic care își schimbă măștile foarte des, un clovn amuzant îndrăgit de toți spectatorii cu vârste cuprinse intre 4 și 6 ani. Îl ajuuută faaața !

Urmează să-și facă apariția în pași de muzică orientală, inepuizabilul fachir Zgonea, unul dintre cei mai renumiți circari ai noștri, omul care poate să meargă fără să simtă durere și remușcare pe cioburile a zeci de sticle de șampanie, ca imediat după, să încerce un spectaculos număr de evadare dintr-o celulă având mâinile prinse în cătușe.

Oameni buni, dragi spectatori, în zgomotul bătăilor de tobă, cârnați, fripturi și-o sută de vodcă, va apărea în fața dumneavoastră, Băsescu, omul cu dresajul animalelor sălbatice, cel care stăpânește trosnitul biciului într-o presiune specifică numai acelor caractere tari, specifice îmblânzitorilor. Un mare circar spunea că animalele sunt esența circului, de aceea, dresajul acestor animale sălbatice din politică este foarte dificil, leii acceptând în preajma lor un singur dresor, pe care, odată cu trecerea timpului spre pensionare, îl vor considera membru al grupului.

Saltul mortal a fost întotdeauna numărul de circ care a ținut spectatorii cu sufletul la gură, așa că, vă rog, dragi spectatori, să vă țineți respirația și să închideți ochii, deoarece, următorul circar, cu numele de scena Ponta, va încerca să facă un salt între dorința de a rămâne prim ministru și riscul de a fi mâncat de lei. Vă mulțumim că-n seara aceasta ați fost alături de noi, cu speranța că ne vom revedea cu acești mari circari la Galele DNA circ&variete, vă doresc panem et circenses !