2fa72621d3634508b4236ccd7e1bb46b

De anul viitor am putea avea mai puțini parlamentari

Pregătiți-vă de distracție ca și cum ne-ar fi zi națională pe la sentiment. Fiți gata, c-am să vă iau cu lopata și-o să mergem cu toții la cel mai tare festival namaiauzit pe tărâmuri românești, acolo unde o să ne distrăm împreună cum n-am făcut-o niciodată, râzând cu gurile până-n timpane de toți cei care or să rămână pe dinafara alegerilor noastre.

Vor fi o sută și ceva de perdanți care vor fi împărțiți în grupe pentru a ne face sărbătoarea cât mai inteligent frumoasă. Ne vor încânta pe rând privirile, lupte de xerox gladiatori în chiloți tanga îmbrăcați, în ei făcuți juma de frică, lupte în care armele le vor fi sculele boante până mai ieri ridicate, acum bine ascunse prin pantaloni pentru a nu fi folosite în ridicarea imunității unor colegi norocoși feriți de cătușeală. Spectacol, ce mai!

Ne vom delecta, oameni buni, cu trânte de femei foste alese în rahatul nostru cel de toate zilele făcut tatami în cinstea acestui spectacol oferit rar, dar oferit nouă de luptătoare specialiste în diversiune politică murdară peste tot de la născare la vărsare.

Deci, trânte ale doamnelor dezbrăcate de caracter, și care, până mai ieri ne dădeau lecții pe la pupitre țanțoșe de senat, lupte la care vom asista încurajând spectacolul oferit de o piedică mai sofisticată, de o nicoroticava cu fruntea în podea sau de un flick flack spectaculos în care degetele de la picioare fost făcute cu ojă cameleon, i-ar atinge nasul fost lung și pe sus al adversarei până mai ieri colegă de bancă.

Vom putea trage la tir cu roșii scofâlcite în capete de băieți deștepți ghinioniști săracii, la rând, la rând și pe alese, ce vă place și cine v-a supărat de-a lungul timpului pe la televizor sau pe pagina de facebook. Puteți să ochiți fără remușcări chiulangii senatului, somnoroșii ce dorm încă pe ei prin cămara deputaților, gagicarii parlamentului cinci femei îi știm cu toții punct ochit-punct lovit. Chiar și în cei dați cu mir, alunecoși din gheare de procurori.

Măi, la ăștia din urmă m-aș băga la ținte nimerite cu roșii sau cu alte gloanțe permise de organizatori la terminarea muniției scofâlcite. Să-mi fie iertata mizeria din taste! M-aș băga și eu să arunc cu un sclifoi lung, lung cât să-i ating pe ochii celor care tot ți-au dat cu soluție duhovnicească pe păr, asta pentru a fi recuperați remodelați, rimelați recalificați de colegi cu frica Celui de sus. Deci, să fim pregătiți de sărbătoare. Intrarea liberă.