26472e4d7d034ac89cee4cec0e843274

Aaaa, ce bine îi stă unui titrat să mai bage câte una d’asta de cartier, un bă, jigodie !, te tragi cu mine de șiret și nu de numărat ouă ? Ce bine îi șade barosanului să se mai dezbrace de caracter și să rămână gol printre noi, muritorii de rând ! Doamneee, ce ouă mici are privindu-le în cuib doar pe ele, ce noblețe revărsată și cât deliciu ne cuprinde pe toți citindu-i rândurile a la Paraziții pe blogul personal, doamneee, ce prim ministru am avut ! Vai de c…..e noastre ! O putea să ni le mai numere ?

Și le zice bine adevărate de după blocurile gri, oameni buni, semn că în el zace ceva de calitate suburbană ! Se zice că fațada i-a fost mâncată de pușcăria avută la siviu de acum încolo. Pesemne că s-a săturat și el de atâtea volume grele cinci kilograme unul, de i-au fost folosite toate la presat varza în bucătăria penitenciarului sau la făcut mușchi ca greutăți în sala de sport, aia atât de săracă în dotări artistico corporale. Ca pe la finalul zilelor închise, pentru a fi pedagogul învățat la rându-i, a dat-o pân’ la urmă și pe seminarii memorate tacticos cu răbdare luate de la anumiți deținuți meseriași în arta vorbirii de cartier.

Ce ți-e și cu împușcații ăștia ! Sau poate omului i-a trecut glonțul atingându-i un nerv ce stătea ascuns pe acolo, nedus fiind la școală, necivilizat până-n cele mai mic unghere de creier. Ca în momentul trecerii cartușului în viteză către nicăieri să fie de moarte bună, nervul golan ce stătea în criogenare, să se ridice deodată în cur și să strige bucuros de viață. Ce p..a mea ! Acum să vezi derbedeală pe stăpân ! Și de atunci, zic și eu în ipoteza și în ipotenuză, că Năstase a devenit un vagabond titrat. Dracu, că urât îi stă !