f3044112ab0a44bfbc7fe4e6ef210822

O nouă rețetă de slăbit pe piață, de nici dracu’ nu știe ce se găsește în termenul de valabilitate prin capul producătorilor ! Dați-i afară pe ăia de la markeeeting ! All the women in every woman….Pate HAME LIFESTYLE pentru femeia care vrea să slăbească în șase zile doar șoriciul să rămână de ea, cinci ore ca la TV, patru minute ca actrița aia, treizeci de secunde moare alta de necaz.

Pentru femeia care dorește să fie ultraslim, care se vrea o femeie modernă cu mijloc de viespe și burta lipsa, pentru cea care vrea sa fie contemporană cu anorexia, pentru cea care dorește să găsească armonia între a arăta bine și a se simți bine mâncând pate ficat de porc, pui sau gâscă. Nu prea-mi venea să scriu cuvântul gâscă, știindu-se că pateul de gâscă face bine siluetei la reeducare, cu reducerea cantitativo semnificativ a nivelului de neuroni. E de la ei, calme fetele !

Este doar începutul. Deja marile companii de grăsimi și colesterol vor să iasă pe piață cu purcel în lapte dietetic cu grăsimi zero trends woman, colesterol minus în gama de șuncă afumată funky sofisticat glamour, iar omleta va fi semipreparată cu o dietă pentru slăbit în zece minute bazata pe weakened dramatic style.

Orice aliment scos pe piață de aceste mari firme producătoare de unsoare și lipide, va fi însoțit de exerciții de fitness într-o șaormerie având sloganul aici, intrați mai des, cu prospecte clare pe care vor fi inscripționate capul de mort, moartea în persoană și diavolul care a slăbit douăzeci de kilograme în două luni. Poftă bună ! Pateul Hame Lifestyle nu are rival !