9f3d636b403f49a8829457dece245199

N-am nicio nevoie, că daca-ș avea, nici că mi-aș strica-o pe fotografia asta. Sincer. Da’ stați așa, nu vă revoltați ! N-am zis nimicuța de femeia asta simpatică mânca-o-ar tata pe ea de frumusețe mică, of, of, ce i-aș face de nici nu vă trece prin cerebel !

Uitați-vă la fața ei, Doamneee ! Da’ de ce o fi într-un salon de spital ? Pentru că ea chiar nu merită așa ceva, de ce ?, îmi vine să strig de durere văzându-i ochii ăștia atât de zglobii, albastrul cerului de Iunie. În Iunie suntem, nu ? Da’ ce ne zice de pe acel pat alb imaculat precum culoarea porumbelului ce caută pacea prin văzduhul minților duse, aiurea, aiurea ? Da’ce dorește să ne spună prin intermediul emisiunilor politice ce preiau și ele în draci toate bazaconiile scoase pe gușă de toate nebunele ? Aoleu, sa-mi fie cu iertare, îmi retrag gândurile !

Liniște, vorbește doamna Cristina Anghel ! Ia uitați-o cum mănâncă ! De, a ieșit din greva foamei de mult, dar totuși mănâncă tot felul și, spre oftica voastră, nu vă spun ce ! Cică parlamentarii merită o recompensare a meritelor lor, ca și cum, munca pe care o depun ( vax albina) e voluntariat, ei făcându-ne nouă, troglodiților de rând, un serviciu doar prin faptul ca există pe lângă noi.

Mă bucur nespus de mult ! Nici nu vă imaginați cât de tare îmi curge sângele prin artere de fericire ! Aș strânge-o de gât în brațe de binevoitoare sensibilă în a vieții mele existență ! Nici nu vă gândiți un pic câtă recunoștință i-aș aduce cumpărându-i un frigider nou, mare și încăpător, atât cât să intre toate ce-i doresc ca gratitudine, mai ales că, mă reprezintă cu succes într-o instituție a statului care va arde într-o zi. Ei, așa la figurat ! Doar mai glumim și noi, ce naiba ! Ce să mai zic altceva ?  O salut pe doamna și-i urez sejur fericit cu îndelungarea bătrâneții, atât cât s-o apuce acolo de unde ne vorbește acum. Cică este la Obregia la odihnă. O ajută fața, este ?