38d71668c840406d95a7df359cde4767

Greu cu bărbații ăștia ce scriu despre ceea ce simt femeile ! Cum se pun ei în locul lor la figurat discutând aicea ! Și cum o gândesc ei așa bine cu întortocheli la pipotele femeilor mângâietoare ziceri, de chiar am rămas uneori perplex cu mâna la falcă crezând ca nu m-am bărbierit de dimineață !

E ca și cum eu m-aș îmbrăca în femeie modată ultimul răcnet în materie de fițe, mi-aș trage pe fățău un make up profesional fază de fază, mi-aș scoate deșteptăciunea de la rece păstrată în criogenare pentru a da bine prin lume, și aș ieși pe strasse în văzul tuturor. Eu, deșteaptă până dincolo de un iq mediocru, nu voi băga niciodată în seamă un bărbat prost. Că E mulți, ai naibii !, aș zice fasonat tunată prin cerebel, încurajată fiind de bloggerul respectiv, care consideră, suspect aș zice, că bărbatul prost nu ar fi căutat de nicio femeie ageră în durerea ei de simandicoasa mică ! Și nici norocul nu va da peste el în a se îndrăgosti vreodată de deșteapta deșteptelor.

Eu fiind chiar afon în ale fetelor ultra deștepte și mă mir, doar trebuie să le iau apărarea semenilor mei, c-ar putea exista așa specimene pe lumea asta ! În fine ! Lăsând abstractul să-mi ghideze degetele pe tastele laptopului, as putea spune că, toată treaba depinde de bulanul bărbatului prost și de felul cum o îmbârligă pe deșteaptă, cum și în ce mod pune problema pe tapet. Staaaați ! Că nu se mai poartă tapetul. Cum pune problema pe Mercedes sau cât de des o poate lua în zbor prin Caraibe, cât are de gros portofelul și cât de lungă…perioada de refacere a fondului disponibil pentru un trai îmbelșugat.

Adică ce ?, l-as întreba eu pe blogger, ce ? O femeie deșteaptă, și aici mă refer la cea cu intelectul sus tot mai sus și nu la modul de combinații luate câte n, ce, ea nu poate calcula rapid în gând unele avantaje de ordin material sărind peste anumite defecte ale tipului prost făcut grămadă ? Ei, aș ! Și-o face în stil de mare campioană !

Să-i mai spun ceva colegului referitor la bărbații proști pe care tot îi bagă atât de mult în seama pe cărări de rețele sociale, preamărind în schimb pozitiv genul atât de inteligent pe lângă-i frumusețea debordantă cu sensibilitatea nemăsurată. Ei nu există, la fel cum nu există femei deștepte , claar !