7ba847815f584237810eadb3774873ec

Fetelor, nu știu ce ați făcut aseară înainte să vă duceți la culcare ! În ce fel ați fost înțolite în brațele lui Moș Ene când v-ați dus, vaporoase să fi fost pe voi, nu știu ce creme ați folosit în a voastră dorință de a vă arăta curat tenul vostru oglinzii din dotare și ce măști fioroase v-ați atârnat fleașcă pe fețe revErgorate după oboseala de peste zi, dar, dar, să nu vă aud că n-ați utilizat ceva sub pernă azi noapte, că ne supărăm, să fie clar !

Dacă n-ați avut în dotare, fiecare după hărnicia ei, deci, dacă nu v-ați cules floarea Gallium verum într-un buchet sănătos după dorința fiecăreia de a visa multi ursiți, sau măcar unul colo de-o salată cum o fi și cum o arăta, măcar să fi fost inspirate să vă fi pus orice acolo dedesubt. Orice.

De exemplu, un card de la mama sau tata de prin portofel șutit, ca să aveți noroace de conturi grase fără ursit, dă-l la dracu, că se găsește pe toate cărările. Măcar să fi pus o țoală mai răsărită sub pernă, cine știe de un’ va sări norocul ăla chior, poate, poate, o da ursita de vreun modist d’ăsta ce seamănă cu Botezatu și vă va urca pe-un podium un’ să defilați en-gross. Sau măcar, să fi dormit duse cu gândurile aievea în vise care mai de care mai fantastice la Don Juan-ul călare pe-un Mercedes alb, având aferentă cutia automată la purtător, carburantul fără limită în dotare și dă-i trai fără vătrai. Lăsați-l încolo să rămână la babaci acasă. De vătrai, zic !

Citind surprins scuipându-mi în sân de trei ori, așa încât să fac impresie că-n noaptea trecută animalele de casă au putut vorbi, vă întreb curios din cale afară dacă ați avut vreuna din voi noapte albă ? Ați stat la o alună cu al vostru cățel, v-ați destăinuit pisicii sau vi s-au adus la cunoștință problemele sentimentale ale perușilor din colivie ? Întreb și eu, să nu mor fraier !

Ca să n-o mai lungim, și fără a vă mai detalia câte și mai câte prostii bătrânești de ce s-ar fi putut întâmpla în noaptea ce tocmai a trecut, toate astea numai pentru a vă găsi pe unul sau altul după norocul fiecăreia, cât și de a ocoli metodele învechite cu care tot ne bombardează site-urile ziarelor gâdilându-ne în dorința noastră de fantastic în dauna realului, vă recomand simplu, Târgul de Fete de pe Muntele Găina. Hai, să aveți multă baftă la flăcăi !