d1cc2ba3962e43358082782f562793d6

Cică al 26-lea președinte american Theodore Roosvelt, în preambulul războiului americano-spaniol, a „coborât” din fotoliul de secretar general al marinei SUA, de la căldurica funcției ce îl ferea de moartea nasoală, și a condus pe câmpul de luptă Întâiului Regiment Voluntar de Cavalerie.

Păi, dacă tot se agită ministrul Dușa cel cu ușa, Păcală în toată regula la idei crețe prin capu-i de ministru al apărării, dacă tot se agită cu cerințe de voluntariat pentru înrolarea tinerilor în armata de bună voie și nesiliți de nimeni, eu aș propune ca dânsul cu cei doi copii ai săi, luând exemplul menționat de mine mai sus, să se înroleze benevol în armata româna. Asta doar pentru a da un impuls tinerilor de a participa pe înalte culmi de glorie capitalistă la apărarea țării noastre multilateral dezvoltate. Da’ stați, credeți că am terminat polologhia ? Nici gând !

Alt ideolog , de la idei proaste, v-ați prins, tot din PSD lăsați-mă că mă sinucid, neavând ce mai viziona la tabletă prin ședințele plictisitoare ale parlamentului, unul Ninel Peia absent nemotivat al cunoștințelor mele generale despre aleși, propune același lucru, motivând din cauza sechelelor rămase de pe vremea când era supervizor al unor firme ce aveau ca obiect de activitate, colectarea, decontaminarea, reciclarea și distrugerea deșeurilor periculoase, că țara are nevoie de noi ca voluntari. Și de el nu are ? Probabil i-a fost iradiat cerebelul, zic și eu, văzând ce îi iese pe gură individului.

Să ne apărăm țara, nu zic nu și doamne ferește să fim nevoiți s-o facem, dar cu toții, dacă e să fie ceva pe nasoale cu rușii. Să ne apărăm țara, dar cu Dușa și Peia  ca avangardă călare pe niște tancuri get beget românești, și cu copiii lor pur exemplu de mândri ostași români ai nației stindardul să-l poarte în luptă.

În linia a doua neferiți de bombe și rachete rusești căzătoare în cap, ah, Katiușa, ah, să se voluntarieze toți politicienii rupți pe haine de la târșiitul birourilor, cu tot cu purcel, cățel, servitori, bone și ce mai au ei de luat de prin vilele lor luxoase. Plus toți furăcioșii țării duși cu forța în rușinea țipetelor lor pline de lașitate,  cu adaos  de niscai comentatori de talk show-uri politice, asta ca mod de divertisment pe câmpul de luptă, cât și pentru a vedea dacă mânuiesc la fel de bine mitraliera precum arma vorbirii. Apoi, ne băgăm și noi la un voluntariat. Ce ? Strică la vârsta maturității ?