482d8a5fb7694d4e8eed7c973a491d4e

Pentru că simpaticul Răzvan de la Bună Dimineața, Dani !, a călcat strâmb el nemaiputând să mai alerge dând fuga cât putea el de tare prin platou, ziarele l-au ajuns din urmă, l-au tăvălit dintr-un colț într-altul prin cea mai mare mocirlă, ca apoi să-l mănânce la micul dejun. De, era dimineața devreme !

Cică, el s-ar fi lipit de niscai gumă de mestecat marca Bubble ce stătea a naibii lipită bine, pitită fiind la culoarea podelei întinsă cât era talpa lui de mare. Că n-ar fi contat cât ar fi tras el să se dea scăpat din fața mass mediei, pentru că, haț, a și pus mâna pe el cât era el de înverșunat s-o dea cotită c-ar fi fost o altfel de ciungă.

Ce să faci, Răzvanee !? Nu mai poate omul în ziua de azi să mestece și el o gumă cu gura închisă ca să nu-l vadă toți simandicoșii, că hop, te acuză ba de una, ba de alta ! Că n-a fost bine făcut balonul sub standardul impus de flencăneală, c-ai aruncat-o pe jos după ce s-a dus aroma și ți-ai fi bătut joc de ea, că puteai și tu pe altceva mai de firmă la valoarea ta de dichisit, un ceva mai special, un Orbit, un Winterfresh, Airwaves, ceva că să nu bage de seamă țăranii ăștia mari mâncători de tot ce le pică în mână. Cică, termite, așa se numesc !

Acum, că tot ai fost prăjit la foc repede cât să se încingă rotativa bine, cu ale tale copane crocante date prin ulei amestecat cu fulgi de porumb, cu ficații mâncați deja la o ciorbiță făcută repede pe niște taste pofticioase, cu creierii făcuți pane, mă bucur totuși că ți-a mai rămas inima întreagă. Dacă nu era zburdalnică, erai în mare belea !