țb2d15fac70f244d5ab39985a0b967341

Nu credeam până acum ceva timp, că un set, două, cinci sute de tigăi, pot schimba ireversibil viața unui om, și aici la viață putem băga grămadă de toate, de la afaceri prospere, până la o echipa celebra de baschet, de la o televiziune nefericită, ce-i drept, dar totuși o televiziune, până la locul din parlament ghidușie adevărată. Ale dracu, tigăi ! Cum au putut să-și bage ele coada aia lungă, nici nu vă imaginați ! Și așa este la tigăile astea ieftine oferite pomană, te frige coada dacă n-ai o mănușă ca protecție sau o cârpa măcar, ce figuri mai facem !

Cum a găsit el, Sebi Ghiță, și cum a gândit-o pe situație ca un om mare cunoscând problemele de drept ale pensionarilor basarabeni, buni și adevărați votanți în funcție de cum se rotește rotorul unei bormașini, sau cât de bine se face oul ochi într-o cratiță adevărată, bine copiată printr-o mare a Chinei pe un vas vapor !

Cum s-a dus el tocmai la mama dracului prin Basarabia care nu ne iubește, ce-i drept, doar pe jumătate, cealaltă jumătate admirând numai tigăi made în URSS paruski solide cât să țină o veșnicie de pomana porcului, cum a traversat el Prutul făcând contrabandă cu di toate, numai și numai să le fie bine la prăjeală moldovenilor. Câtă milă, cât necuprins !

Să treci printr-una d’asta în care nevasta, în speță DNA-ul, te așteaptă după ușă cu o tigaie în mână stând pitită la două noaptea ca să te pălească după ceafa în ani mulți ștanțați pe ea, ca apoi să afle toată lumea că ți-a făcut scandal, că pe unde ai umblat, nenorocitule !, la ce curvă moldoveanca ai fost, face sex mai bine aia, mă, curvarule, câți bani ai dat mă pe transport ?

Să treacă el prin toate astea de față cu toată lumea, acuzând în stânga și-n dreapta că nevasta-i nebună razna într-o parte, că e combinată cu unul SRI pe numele lui într-un binom marca Cristoiu, și câte și mai câte bazaconii spuse la nervi, este chiar rușinos, să fie clar ! Și umilitor, să-i fie cratița ușoara la bulău !