2bb4eaad9ffb403db32db8b18172762b5fe7adfa8a48477c84ff53a78f81e937

Bă, da’ nesuferiți voi ce v-o doreați pe blondă trecută prin mâna vreunui doctor estetician refăcător de feciorie pierdută și neregăsită dusă pe apa Buzăului, voi, purificatorilor, da’ ce voiați ? Chiar o vedeați pe Elena fată bună prin vreo mânăstire, ptiu, ptiu, să îmbrace haina monahală până-n pământ de lungă în a-și ascunde copanele alea deosebite ce ne-au băgat în boală până acum ? Să fi învățat și ea să bată toaca ?

Sunteți răi ! Chiar și așa ieșită de prin pușcărie ținând post atâta vreme, zile numărate pentru a scrie o carte, știți că Elena a suferit ? Chiar abținându-se fata în a nu se văicări din lipsa de sex, of ce-o mânca, pardon, ce-o mâncau șobolanii închisorii avizi de sutiene mirosind a piele fierbinte, hot, hot, chiar sărind pasajul despre dorul of ce doare între picioare, pasaj omis nefăcut parte din speech-ul pe care cu ambiție l-a rostit în fata parlamentului cu sensibilitate țintă inimile noastre, cunoașteți durerea trecută a Elenei ? Știți că anumiți gardieni ai arestului au primit dopuri de urechi pentru a nu auzi rugămințile blondei ce-i chema la ispită, știți ?

Să știe toată lumea că Udrea l-a uitat pe vechiul cocoș mai bătrân de fire. Vi-l aduceți aminte cu toții. Ăla ce nu mai putea să cânte decât așa de-o notă luată jos pe portativ și numai seara la culcare, dimineața dormind ca derbedeul fără să o mai zică pe cucurigu, ăla care devenise din cale afară de gușat, pentru că și cocoșii boierești îmbătrânesc. Ce mai, nu mai știa să calce nici măcar o batistă !

Știe toată lumea că, și celuilalt cocoș de la Cotroceni au început să-i mai cadă penele din dotare de când a ieșit la pensie, cocoțat rămas pe gard doar a admirație ochii văd inima cere. Se cunoaște faptul c-a rămas golaș ici colo nearătându-ne nouă chiar totul de rușine, aș zice, că i-ar fi rămas ca experiență doar pliscul și limba ca dotare. Chiar, cocoșul o avea limbă ? Asa că, spre necazul multora, Elena are un nou cocoș tânăr, pintenat, tată, pintenat.