0905c3f6210b46aeaf0fcc9a0e654ece

Lăsând la o parte știrile despre mâncătoriile din politică, ligamente ghiudem ghiudem, NATO, grexit și alte subiecte de care m-am cam săturat, mi-a căzut sub ochi, nevenindu-mi totuși să cred, o știre despre mamele românce și tinerețea lor. Cică, 10 % din ele, să le fie tuturor păcatul, sunt tinere sub 14 ani că mult nu le-a mai păsat părinților de ele, că mare le-a fost impasibilitatea profesorilor, că dureros este sistemul ăsta mârlan care nu are grijă de niște copile cu copii.

Și când subiectul ăsta este deschis mai ceva ca toate scrisorile deschise pe care le primește Ponta de prin toate zările, parcă doare rău mai ceva ca o rană necicatrizată din care curge în valuri indiferența noastră și toată mizeria societății în care trăim. Nu știu cât de mult pot realiza la vârsta lor fragedă greșeala pe care o fac, doar zbenguindu-se fără un pic de grijă gumată, sau cât de mult se gândesc la viitor atunci când sunt cu capul în nori și cracii în sus! Nu știu dacă se vor gândi vreodată cu ochii dați peste cap la ce va urma într-un coșmar greu de acceptat!

Am putea pe unele să le lăsăm să se hârjonească în continuare, pentru că, oricum nu le putem ține în chingi de normalitate, și nici nu le putem opri să nu plece în lume fugind de responsabilități lăsând în urma destine inocente. Copile nevinovate lăsându-și copiii părăsiți. Ar putea cineva să le ierte? Am putea face mult mai mult, numai pentru a preveni totul prin o mai mare implicare a…..era sa zic toți factorii de răspundere multilaterali dezvoltați, poate nu mă pricep să dau sfaturi, ori poate sunt alții mai în măsură să ofere soluții, dar s-o facă odată, la dracu!

Să se introducă în școli educație sexuală mai necesară decât atâta religie spălătoare de creiere, să se meargă din poarta în poartă și din vizor în vizor cu prezervative în buzunare, la oferire moca și niscai vorbe spuse cu duioșie după caz sau mai ca la Paraziții după alt caz. Nu știu, ceva, dar să se facă odată și odată ceva când sunt atâtea de făcut. Pentru că ne nasc copiii, copii. Și e tare păcat!