0956d67be4194653b22aa5291114e0a7

Ete așa, ca eu vreau să-l contrazic pe blogger așa de tip fără discernământ ce sunt eu! O fac acum când, după multă documentare pe la biblioteca județeană și prin colecții mai ales particulare, am ajuns la concluzia bătută deja în cuiele relației dintre rău și bine, dintre urât și frumos, că bărbatul n-are cum să fie el altfel de după născare, decât dobitoc. Nu auziți des astfel de recunoașteri în domeniul literal sentimental, ci doar de la acei profesori doctori în științele parcursului evolutiv al femeii de-a lungul istoriei zbuciumate, ale legăturii stabil sinusiodale dintre perechile naturii. Am dobitocit fraza de tot? Nu contează!

Dar să revenim la dobitocul bărbat și forma luată după îndobitocire. Acum, să nu credeți că bărbatul s-a născut prost în toate cele, cum nici coasta femeii n-a fost acolo de la geneză. El s-a născut normal fiind primul băiat al lui Dumnezeu, de bucuros ce era îmbrăcat în straie albe cu masca la gură, țipa printre lacrimi de bucurie, push, push! A fost chiloman mare printre zei, ce mai!

Adam, mare pezevenghi șmecheraș pe sub meri d-ăia ademenitori, a reușit să corupă pe una, pe două, pe 99, de făcea față la greu aglomerației. Astfel, el a fost nevoit să le facă pe dos, când pe față, când pe dos, până când, spre tristețea neamului de bărbați, mărul lui de lângă jugulară fu mușcat cu înverșunare de cea mai crudă dintre crude, de femeia supremă. Cum se spune prin târg rămas de-a pururi în realitate și nu în legendă, ea îi puse lațul pe veci întru îndobitocire.

Și de atunci, ursitoarele sunt numai și numai femei, ca și cum meseria asta a apărut la OSIM înregistrată cu gen feminin, bărbatul fiind în felul acesta ursit cu lipsă credibilitate în fața femeii. Așa că-i zic băiatului cu blogu‘, cu o părere cinstită de la mine. Lasă frate opiniile despre cum și în ce fel sa schimbi părerea femeilor despre bărbați, pentru că ei se vor naște și vor muri așa cum îi percep ele! Dobitoci.