13ba2f377a1f4e0e9b163774efb621fc

Tablou de vară. O plajă deosebită, nisipul fierbinte, eu cu berea în mână, apa tocmai bună, două gagici la cinci metri de mine, și un el, norocosul! Plaja întinsă cât vezi cu ochii, nisipul fin ca altu’ nu-i, lume multa pestriță, două gagici bune rău la cinci metri de mine, și un el, invidiatul!

O plajă, un el ce mai intră la scăldat din când în când răcorindu-se, c-așa-i la plajă. O gagică mai curajoasă dându-și cu cremă arătoasă din tub portocaliu, slow motion mișcarea doar mângâindu-și pielea albă brânză proaspătă, gesturi specifice podiumului de modă, aruncări de priviri stânga, dreapta, pentru simandoceală normal aferentă, intrat doar cu picioarele în apă atitudine fină atingere, nisipul auriu, eu întinzându-mi oasele pline de ani, soarele fierbinte.

O plajă, un el băiat de-al casei, fără figuri făcând castele din nisip la mal, murdar, acceptând specificul zonei pe el. O altă gagică și mai din cutie scoasa, piele fină mai bronzată oferită cremelor trei tipuri pe zone date în funcție de prestanța către raze, gât lung, piept bogat, picioare, hm, solide, câțiva stropi de apă goliți dintr-o sticlă pe frunte dați cu eleganța-i degetelor două de fiecare mână, intrat în Borcea la bălăceală nici vorbă, îmbinare plăcută în vorbire made Saint Tropez, eu rictusat în colțul gurii, soarele.

O plajă, nisipul, eu, apa, două gagici bune rău la cinci metri de mine, și un el, amărâtul!