e79b5b49668a4e3f968610541817fff9

Zic ăștia într-o revistă de femeia ușoară, ca și când, noi nu știm că ea vrea sa fie șnur, subțirică și alte genuri de ață trasă prin ac de cusut, mai ales că zodiile sunt pentru ele mană cerească ultra sensibil de suple .

Deci :

Femeia Vărsător este ușoară cât s-o poți duce de la ușă în dormitor, nici să nu-ți rupă două vertebre, nici să te facă sa nu te consideri bărbat. Ea varsă orice, de la mâncare la propriu, la alte secrete la figurat prietenelor ei. Așadar, ușuratică!

Femeia Pești este os de pește de ușoară, trasă prin untură de șalău alunecoasă din mâinile oricărui mascul pur sânge răpitor. Ea poate trage și un somn pe sfoară și mai ales poate da flit oricărui rechin de înalta speță oceanică. Totuși, se lasă prinsă în orice undiță cu cârlig mai scump, un ăla ce are întotdeauna strălucirea la el.

Femeia Berbec este o femeie, contrar denumirii, din rasa țurcană românească mare damă de companie pe pășuni de munte, una care ține la prestigiul ei de lânoasa supremă, dar care, se lasă mulsă de orice țăran cu patru clase. Îi place să se înghesuie, nu noaptea cum ar crede toată lumea, ci la prânzul ăl mai mare în văzul tuturor. Lasă de dorit la cântărire, deci ușoară ca lâna .

Femeia Capricorn s-a născut deja cu coarnele puse …..bărbatului, încât el, săracul, nici nu-și dă seama întotdeauna ce are pe cap și nici de ce simte uneori unele denivelări pronunțate la pipăirea creștetului. Dar să nu divaghez, deci, capricoanca are stil în pus coarne, ea adulmecă, ochește, privește și țup, ăla care este cu ea se trezește cu ditamai ustensilele invizibile pe cap. Aduce cumva cu o capră de munte, animal de înălțime răsfățat și adulat de toți masculii, dar poate fi și capra de oraș apăsând trotuarul cu semeția specifică zodiei sale atrăgând precum magnetul dorințelor ei, mult, scump și bine. Deci, ușuratică!

Urmează alte 2 seturi a 4 zodii de ușurele ținute la regim, vegane și astro ușoare. Stelele să fie cu ele!