9db8c2792b15483eadf9375846b7800f

Mi s-a întâmplat mie. Dacă nu mi s-ar fi întâmplat, nu aș fi crezut în veci! Cu toate că, buzele în mărime artificiala tip Gulliver ale fetelor tip piți, că-i o modă și asta, îmi dădeau mai mereu de înțeles că nu poți să te joci cu posesoarele, deoarece ai ocazia să ți-o iei de nu te vezi. Eiiiii, c-a dat fata ochii peste cap, și-a dezlipit o unghie falsă tip cioc de barză, ca imediat să-i cadă meșa blondă proaspăt cumpărată de iubitul ei, eiiii!

Ieri, într-o învălmășeală normală dintr-o intersecție oarecare de prin București, când mai toate mașinile stăteau la rând toropite de căldură, hop, lângă mine o Micra cu KOR la număr și la volan, mai să-i curgă pe asfaltul încins ditamai buzoaiele, o blondă. Ar fi trecut neobservată posesoarea lor, eu reușind să-mi țin neseriozitatea în frâu chiar nebăgând-o în seamă, dacă blonda nu-mi claxona nervos în urechi pentru a-i permite și ei accesul mai în față. M-am uitat la fiu-miu, el la mine, noi la ea urâta, ptiu, ptiu, buzata tupeistă, după care să izbucnim amândoi într-un râs sănătos asezonat cu un gest din mână, da poftim Koro, da poftim, domnișoară! Mulțumită?

Dând ochii peste cap cu un sictir ce mă tăbărâse nesimțitul de-a trebuit să-mi dau cu deodorant contra sictirelii, își revărsă într-o a doua tremurându-și  mașinuța și ea sătulă de fițele ei, ca apoi, să încerce aceeași șmecherie cu altă mașină mai din față. Șoferul ăla, mai „țăran” de București, și-a deschis geamul din dreapta și i-a strigat blondei ceva plin de bunăstare. N-am înțeles mare lucru din kilogramele de carne aruncate. Cică, cu băgat într-un frigider ceva, cuvinte oferite sensibil duios cu o voce guturală atât cât să bage sperieții în fasoane de orice fel. În fine! Probabil, tipul lucra la vreo măcelărie, ceva! Doar mi-au ajuns la ureche printre motoare și claxoane un… ne grăbim făăăă, buzato? Am condus mai departe povestind întâmplarea într-un ras demențial și cu un, da poftim, domnișoară!, oferit tuturor participanților cu care interacționam în trafic. Numai că ei n-aveau buzele mari. Ce păcat!