castrarea-chimica

E bună petiția asta la trezit conștiințe adormite. Sincer. Pentru că, până acum, nici măcar dezmeticiți nu eram, interesându-ne doar interesul propriu cu stat foarte bine la capitolul ne doare în cur de aproapele nostru, când ar trebui să avem și noi grijă de noi, că doar noi ne avem unii pe ceilalți ca români.

Poate începe să ne curgă prin vene scrupulele alea pierdute, ajutați fiind de mass media asta băltocită sau de aerul occidental ce ne dă târcoale necontenit. Poate s-a dat startul la găsirea sentimentelor responsabilității morale față de propria noastră conduită, poate reușim doar împreună să schimbăm valoare faptelor și deciziile controversate. Sau poate putem mai mult!?

Probabil o să facem un pas înainte și n-o să ne mai bălăcărim interesându-ne fiecare să moara capra vecinului, ăla general interes fiind mai de prioritate pentru a realiza ceva. Nu de alta, dar poate îi luăm cu toții de gât, jugulara fiind cea mai apetisantă, pe unii decizomani care, pierduți în mizeria rezoluțiilor ciocănite pe birou, suprima tinere destine.

Violatorii au mare nevoie de castrare chimică mai mult ca oricând, sau brută tăiată ustensila sau cum o fi ea de castrare. Să facă parte cât mai curând  din legea ce obligatoriu va fi necesară condiției noastre de oameni normali. Violatorii cer asta necontenit în ultima perioadă, iar societatea pe care este clădită civilizația actuală trebuie să le-o ofere necondiționat fără remușcări.

Și totuși, lăsând chimica civilizată la o parte într-o imaginație bogată pe care mi-o doresc realitate, văzând știri despre existența animalelor printre noi, parcă mi-aș dori o pură jugănire făcută în văzul tuturor, în care atârnatul de mâini în piața publică să fie urmată de un cor de urlete și urale odată cu apariția pe eșafod a veterinarului. După faptă și răsplată! Prin urmare, avem nevoie de uniune mai mult ca oricând și mai mult ca orice avem nevoie de o lege a castrării violatorilor. Ca apoi, să lăsăm imaginația la lucru.