20ec5982cc064e7f83bbc2c3051f836c

Să construim împreună povestea frumuseții, ne spune un doctor profesor expert în modelarea expresiilor feței, a refacerii tristelor riduri care ne brăzdează chipuri, a întineririi moacei noastre în general. De la buza umflata și țuguiată, până la pomeții întinși ca ai unui bebeluș, de la nasuri subțirele fără nări a la Maicăl Geacson, până la implanturi de păr, stil Trăstariu, oferite cadou nouă pentru a ne acoperi capul bun și deștept în mai toate pământeștile atotcunscător.

Frumusețea bat-o vina! Primul contact vizual al ochiului format critic de mari admiratori de frumos, prima impresie lăsată gen, doamne, ce frumoasă-i aia!, ca apoi, să urmeze uimirea și inegalabilul, și ce bună! Frumusețea descoperită de Eva, care, contrar celor declarate de anticriștii ei, este în bloc starturi înaintea caracterului descoperit prin paleolitic, tocmai după ce ea, frumusețea, și-a făcut de cap prin zonă trântind la pământ câțiva pretendenți la iubirea ei.

Deci, vrem frumusețea eternă căutată prin efecte speciale din războiul stelelor, prin machiaje sofisticate bazate pe unguente coenzime plus fără număr, creme fără caracter din rocă de eternitate, iar mai nou, căutând cabinete cu cei mai buni arhitecți în remodelare, unde o buză mai groasa cât mai țuguiată spre deliciul admiratorilor, un rid mai ascuns, un breton cât mai tras la dungă, să ne facă mai atrăgători și mai frumoși.

Frumusețea ne este ursită, ar zice unii mai cârcotași, în viziunea cărora planeta s-ar împărți în frumoși și urâți. Eu nu fac parte dintre răii planetei, afirmând răspicat în urâțenia mea, că fiecare este frumos în felul lui, că trebuie să luptam prin orice metodă pentru a ne ține fețe tinere în limita posibilului timpului ce trece, pentru a ne menține prin frumusețea chipului, sufletul tânăr. Toate au legătură.