images(1)

Și eu am scris despre subiectul violatorilor simțindu-mă fain să semnez acea petiție care condamnă violul, descărcându-mi nervii pe niște taste care se vor împotriva mârșăviei de acest gen. Poate și ea își are rostul ei, dacă nu legal, măcar pentru sensibilizarea opiniei publice și a factorilor de decizie pe care îi dorim mai cu coaie, să mi se scuze scăparea, în a da legea aia pe care ne-o dorim cu toții. Legea castrării, zic !

De fapt și de drept, subiectul a scăpat de sub control care mai de care publicație on-line simțind îndârjirea românilor în a pedepsi animalele alea, și de aici, n-a durat mult ca facebook-ul să se umple numai și numai cu știri despre acest subiect. La ce oră mănâncă primul violator, la ce minut se duce la toaletă al doilea, ce ne transmite cu degetul din mijloc un al treilea, căruia să i se bage în fund de primul deținut pe care o să-l găsească în cale, când o sa-i vina ciclul fetei, săraca de ea dacă o sa-i mai vină, plus toate inepțiile emise pe banda rulantă de niște ziare ce ne exploatează ca pe niște sclavi de on-line ce suntem.

Dacă pana și GSP-ul, ziar de sport, n-a scăpat ocazia să facă reclamă unei publicații ce avea articolul pe prima pagină, va dați seama unde am ajuns ? în ce stadiu suntem și vai de capul nostru ! Mai scriem și noi de altceva ?