catalin_maruta_2015_07885900

N-am nimic cu Măruță și nici cu emisiunea lui, nu mă mai uit la ea de mult timp, dar îmi place s-o ard asa pe comentarii d-astea cum îmi plac mie mai savarine, pardon, mai savuroase. Cică Măruță, așa se aude prin târg, înainte de emisiune se duce la cabinetul medical de la Buftea, unde îngurgitează rapid, sub atenta supraveghere a doctorului, numai antidepresive made în centrele de inovație Pfizer, antivomitive calitate superioară marca Ranbaxy și anti jigodisme de Dâmbovița.

Vă dați seama ce ar însemna să prindă niscai microbi d-ăstia ce umbla liberi pe toate panaramele de invitați? Sau să i se facă rău pe drumul spre casă, știind cu toții vorba aia, mănânci căcat la muncă și mori acasă!? Dar ce spun eu aici!? De fapt și la drept vorbind, că vorba lumii n-o astupă nici pământul, se zice că mai toți care participă la emisiunea lui Măruță, aici referindu-mă la stafful tehnic, de la producător la cameraman și de la regizorul de platou până la femeia de serviciu, sunt vaccinați contra turbării. Ei sunt feriți astfel de orice boală infecțioasă de natură virotica, boli ce umbla libere prin studio chiar imprimate bine fiind de canapeaua aia cu care tot se laudă simpaticul prezentator.

I-ați văzut pe unii prin București în doua dubițe neinscripționate, dar cu geamuri fumurii din acelea de care vezi prin filme, unde se disting parcă niște maimuțoi îmbrăcați în alb ca pasageri? Nu, nu sunt extratereștri aduși de Măruță în emisiune, sunt doar cercetători, biologi ceva, oameni de știință ce se ocupa cu prelevarea de mostre genetice rămase de la invitații emisiunii, astea doar pentru a le utiliza în dezvoltarea unui nou tip de vaccin contra bolilor de care eram scăpați până acum. Astea gen, jăvrismul, jigodismul și bălăcărismul. Muncă pe ei, nu glumă! Și protecție maximă în costume speciale.

Tot ei fac dezinsecția și dezinfecția generală în platou,  într-un contract ofertant pentru că frica păzește bostana, Măruță fiind generos în a oferi mulți bani pentru ca emisiunea lui să crească fără teama de a se îmbolnăvi mai rău de atât, fără frica față de ofticoase remarci pe audiențele lui fabuloase. D-aia zic, totul trebuie ținut sub control la emisiunea lui Măruță, să nu scape naiba vreun microb de pe acolo. Mare grijă, e contagioasă!