ponta-tariceanu1

Aflând de prin ziare de ghinionul (nici chiar așa) ce l-a năpădit pe Tăriceanu, piciorul lui stâng necesitând o noua operație la ligamente, mi-am zis rapid, așa cum o face un bun antrepenor de pe piața liberă, că s-a iscat o noua modă. Deoarece, deja două mari scule politice s-au operat, ei profitând din plin de cererea din ce mai mare de ligamente încrucișate. Trebuie ca un cineva să dea startul la trend, nu?

Este obligatoriu neapărat să profit și eu, nu cu una operație pe masă și doamne ferește, ci cu deschiderea unui magazin on-line care să comercializeze toate tipurile de operații la picior cu toate beneficiile reieșite de aici. De la o plimbare în cârje pe malul Bosforului, până la o tură gratuită în atașul unei motociclete. Dar nu-i pentru toată lumea, asta-i clar! Să mă iertați că nu vreau să cad în păcat, ci doar pentru clasa politică cu drag oferite, incluzând aici toți pașii de urmat în promovare. Mai întâi cu deschiderea magazinului în sunetul discret a unei muzici de calitate, unde mai toți dornici să fie prezenți în țoale lejere, cu tăiere de pamblică multicoloră căreia să-i urmeze ciocnitul unui pahar simandicos de șampanie, pentru ca, la final, să se lase cu dezvelirea unei mari personalități din lumea medicală, cârja.

Pentru început, or să fie la vânzare pentru testarea pieței, câteva ligamente încrucișate în formă de trei pe dos două pe față, cu lăsat clientului posibilitatea de a-și alege culoarea, câteva meniscuri rupte ultimul răcnet în medicina modernă, cu vizualizare 3D pe picior, bluetooth, micro usb incorporat  și toate astea să pună în cur de uimire lumea medicală.

Pentru cei ce vor ceva mai ușor de vară, o să fie la vânzare cu discount-ul aferent în pantaloni scurți expusă, boala genunchiul alergătorului, care se manifestă prin durere în spatele sau deasupra genunchiului datorată lezării cartilajului, niște umflături de genunchi să fie de-o salată pentru ăștia care nu vor și nu vor, dar care nu au intenția să scape moda, plus niște întinderi de ligamente doar de figuri așa în utilizarea cârjei atât de căutată de toată lumea. Așadar, vă aștept să vizitați www lumeacarjei.ro