adrian_nastase_inchisoaresorin-ovidiu-vintu3sorin-rosca-stanescu

Nu am putut să nu observ că SOV, pe numele lui de scenă și păcălit fraieri în trecut, are nici mai mult nici mai puțin cu număr fix la aprecieri pagina de facebook, decât suma de 81508 de apăsări plăcut admirate. Acum fiecare cu plăcerea lui și nici că gusturile s-ar discuta, dar să fiu al mamii mele dacă înțeleg cam ce mi-ar plăcea mie la Sorin Ovidiu Vântu, încât să mă determine să-i urmăresc postările.

O fi ceva ce nu știu eu, sau poate omul are pârghii de atragere a simpatiei populației, deținând acea informație continuă care să producă mișcări de admirație printre români. O avea un ăl de vino încoa’ atrăgător nu numai de fonduri bănești, așa cum frumos delicat și apăsat a procedat acum ani, dar poate are carisma necesara să ne îmbârlige admirația cu simpatia în like-uri grămadă. Ori are feeling de afacerist deținând secretul suprem în smecherii, cine știe!

Nu am putut să nu-l citesc pe SRS mare ziarist lider de opinie, care, din păcate pentru el, a dat-o cotită scăpând săpunul pe la dușurile unei pușcării oarecare. Vine omul în momentul de față, și își dă cu părerea încercând să dea lecții de moralitate românilor, ca și când, nici carcera nu i-a trecut pe la ureche, nici penisul pe la cur.

Să nu ziceți că și-a spălat cazierul deja, că nu vă cred și nici că n-ar avea efect scrierile lui, părerile sale, opiniile expuse în ziare sau posturi naționale cu impact major asupra unui intelect al populației avid gură cască de păreri oricum și de orice. Deoarece, lui Sorin Roșca Stănescu i s-a șterpelit în închisoare acea conduită admisă, aia practicată cu capul sus într-o societate normală. De atunci, starea lui afectivă dând la dos noțiunea de etică, parcă mi-e rușine mie de rușinea lui de parcă i-as da un sclifoi prin televizor.

Nu am putut să trec mai departe, citind vestea cu rechemarea la națională PSD-istă a celui care a fost liderul echipei în perioada neagră a țării, perioadă în care s-a inventat furăciunea supremă. Chiar acum când Dragnea l-a copiat serios pe fostul antrenor Pițurcă în reșapatul jucătorilor pierduți prin negura uitării, a rechemat în pole position-ul politic pe  împușcatul fosta-ne mila cât ouăle grandioase de la Cornu. Vă dați seama? Când o să apară Adrian Năstase pe post, că nu ne-am saturat de el încă, când o să i se ia interviu cu impresii din pușcărie, vă dați seama c-o să cădem leșinați când ne va vorbi de democrația fără pată? O sa fie udăciune curat murdar, oameni buni! Credeți-mă cu toți ochii dați peste cap! D-aia nu înțeleg uneori! Sau sunt eu mai greu de cap? Românilor chiar le plac reșapații?