1363628905_ben-affleck-samuel-violet-jennifer-garner-seraphina-zoom

Când să intru astăzi în magazinul universal Kaufland să-i trăiască familia cu aerul lui condiționat cu tot, mă aud strigat din lateral. Fața lui spunea totul a supărare, și numai faptul că-l știam panicos, m-a determinat să-mi las indiferența la vale departe de el. Eu nu știu să ascult! Așa că, gândurile îmi erau la ale mele, până când, așa adus de aerul rece ce mă chema duios către el, să-mi ajungă la ureche numele lui Ben Affleck. Ce actor! Dar și un mare gagicar, cum aveam să aflu imediat!

Amicul ăsta al meu care îmi ieșise în cale, cu fața lui de milog plângându-mi pe umăr, pe căldura asta și-ai găsit, nenică?, își plângea soarta vai de capul lui de nefericit! Mă găsise pe mine să-l incurajez! Tocmai pe mine căruia nu-i place să asculte povești nemuritoare. Păi, dai o bere?, îmi venea să-i strig, știindu-se că berea prelungește gargara la bărbați.

Printre lacrimi de tristețe mi-a spus de nevasta lui care, aflând de la televizor că Ben Aflleck ar fi avut o relație necuviincioasă cu dădaca copiilor, în urma căreia s-a despărțit de soția lui, a concediat-o nemilos pe bona familiei într-un stil de mare campioană.

Daa ! Cică, soția amicului, femeie civilizată adevărată doamnă de oraș, i-a aruncat în stradă vagaboandei toate țoalele ce erau aruncate strategic prin casă. Apoi, într-un mare scandal, s-o facă de râs în tot cartierul, cu tot cu arsenal de țață adevărată la școala de mahala învățate. Cu d-alea grele, cu ți-ale dracu de curve spărgătoare de case, că-n loc să vă țineți cu îngrijirea copiilor că d-aia sunteți angajate, furați bărbați nevinovați. Nenorocitelor!

Și l-am ascultat în cele din urmă cu emoție lacrimile împreunându-mi-se în bărbie, cu brațele vino să te strâng la piept, prietene, doar noi doi în lumea asta crudă. Și nu știu cum mama naibii mi-a venit să-l întreb printre sughițuri de plâns! Câți ani avea bona voastră? 70 de ani. Era o bona adevăratăăă, mi-a răspuns el implorând cerul. Era o femeieeee!