indianca-2_7b739a984a

Nici femeia nu mai e ce a fost și, mare grijă, voi, oropsiți ai vieții ce vă doriți să puneți ceaunul ala religios pe cap într-o uniune pe viața cum fi ideal! Nici scularea de după nuntă nu mai este ca-n trecut, cu îmbrățișări calde înlănțuiți în iubirea supremă, și nici vaca nu mai este culcată în patul nupțial. Cel puțin, așa mi-au dat de înțeles niște băieți simpatici care, în dimineața asta într-o emisiune matinala foarte haioasă, s-au apucat să povestească de un ginerică oarecare. Râdeam ca fraierul de unul singur la volan. Chiar m-au arătat cu degetul unii pe stradă, a ceva ce suna, ia uite la nebunul ăla, ha, ha, ha!

Și povesteau ei la radio, într-un râs general, de un indian de la el de prin țigănie de pe acolo, cum s-a trezit el în dimineața de după nuntă și s-a dus la toaletă să facă un pipi mic, ca la întoarcere, să constate înmărmurit privindu-și aleasa trezită buimacă din somn și fără toate alea machiaje și măști diverse avute la nuntă, ca este urâtă cu spume și alte mirodenii de-ale lor de pe acolo. Adică, avea ochii negri și nu albaștri cum i-a avut la petrecere, că gura îi era strâmbă de nici buzele alea subțiri nu i se mai observau de nas, buzele groase dezumflându-i-se peste noapte, că avea parul vâlvoi negru corb în loc de blond, și că urdorile la ochi erau cât grămada de gunoi din fundul casei.

Cică, omul când a văzut urâțenia din patul lui, de-a fost nevoit imediat să-și scuipe-n sân și să facă trei pași înapoi pentru ca blestemul să nu se ia instant, și-a luat roba aia a lor pe el fără chiloți, a tăiat-o la sănătoasa în picioarele goale și nu s-a oprit decât în fața instanței pentru a cere imediat desfacerea căsătoriei.

Ascultându-i pe haioșii de la radio cum se hlizeau pe temă, mi-am zis că este imperios necesar ca eu să scriu aici ceva serios. Să-i pun în gardă pe viitorii sărmani indieni pentru a casca bine ochii la mască înainte și nu după. În alt caz, o vor beli la fel ca indianul din povestea celor de la matinal. Hare Krishna, Hare Krishna!